Z racji tego, że ja od jakiegoś czasu jestem liderem GR, Mątek postanowił dać sobie na jakiś czas spokój z forum i jedynie Autor został w I Oddziale, nie możemy pozwolić na to, aby on tak po prostu upadł, ponieważ to najbardziej prosperujący oddział w całej GR. Zatem nie owijając w bawełnę ogłaszam nabór do Redakcji. Potrzeba nam dokładnie dwóch osób: pierwsza powinna w miarę dobrze pisać artykuły, a druga miałaby się sprawdzić od strony plastycznej, żeby gazetka miała ręce i nogi. Nie chcę iść na łatwiznę, jednakże czas nam ucieka, toteż chciałbym by zainteresowane osoby do pisania przedstawiły średniej długości sensowny artykuł, na dowolny temat, ale żeby nie był on plagiatem oraz nie zawierał treści niezgodnych w Regulaminem i wysłały mi na PW do 20.10, to samo tyczy się osób, które chcą zostać grafikami - tutaj dane osoby mogłyby przedstawić za pomocą grafiki komputerowej swój pomysł na okładkę gazety lub elementy wzbogacające gazetkę. To tyle, mam nadzieję, że ten post nie pozostanie bez echa i pozdrawiam.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
No co jest z Wami? Nadal nie otrzymałem od osób chętnych wiadomości, także proszę naprawdę o poważne potraktowanie tego postu i zgłoszenia się u mnie na PW. Daję Wam czas do końca miesiąca, a jeśli do tego czasu żadna z zainteresowanych osób nie wyśle mi artykułu bądź grafiki, decyzja o osobach, które dostaną się do I Oddziału GR, zostanie podjęta przez Moderatorium. Nadmienię, że I Oddział GR to jeden z najlepiej działających i najbardziej aktywnych oddziałów, dlatego nie możemy go zamknąć, a każda nowa osoba tchnie w Redakcję świeżość.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Ogłaszam wszem i wobec, że do I Oddziału Gwardii Reksia wchodzą osoby, takie jak:
Spoiler:
- Redaktorzy: Api oraz... Ż. Art. Kolega jest tutaj bez wątpienia niespodzianką, gdyż nagle okazało się, że Autor8 postanowił zrezygnować i podał powody, które mogę uznać za znaczące. Także... witamy Was w I Oddziale GR i dziękujemy Autorowi za współpracę, która trochę trwała. - Grafik: ?* *Kwestia grafika zostanie podjęta osobno (no chyba, że któryś z redaktorów chciałaby pracować na dwóch etatach, jeśli nikogo nie uda się nam wybrać, ale oczywiście nie zmuszamy), ponieważ nikt nie zgłosił się na to stanowisko.
Gratulacje! To na razie tyle. Pozdrawiam, Kretes102.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość