Teraz jest Śr, 15 sty 2025, 00:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Gwardia Reksia, generacja V - start redakcji 
Autor Wiadomość
Mistrz Gry

Naklejki: 4
Post Gwardia Reksia, generacja V - start redakcji
Witam. Dzisiaj nastąpiło odrodzenie Gwardii Reksia. Małe przypomnienie: pierwsze trzy były jawnymi, zamkniętymi grupami, podczas gdy czwarta była dodatkowo tajna. Miały swoje plusy i minusy. Ale skupmy się na teraźniejszości.
Jest was w tej chwili mało, trójka. Powód jest prosty - Gwardia zmienia swój charakter. Od dużej grupy zmieniła się w grupkę wybranych ze względu na cele userów. Nasz cel na razie jest jeden - Rex News, forumowa gazetka. Jesteście jako Gwardziści grupą redaktorską. Wpływ Moderatorium będzie minimalny, ale będziemy nadzorować sytuację. Waszym zadaniem jest opracowanie oficjalnej forumowej gazetki. Macie pełną swobodę działań w zakresie tego działu, to wasza deska kreślarska. GR (Gwardia Reksia) zawsze trzymała się jednej, ważnej zasady, którą i my zachowamy: kwestie omawiane w Koszarach nie opuszczają Koszar. Nie wolno wam też podawać innym hasła do działu. Sądzę, że to wszystko na razie. Jakieś pytania?
PS: Cesarz przesyła pozdrowienia :wink:

"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)

N, 2 cze 2013, 21:37
Zgłoś post
Forumowy Artysta

Naklejki: 6
Post Re: Gwardia Reksia, generacja V - start redakcji
Mam nietypowe pytanie. Troszkę trudne jest je napisać, ale jakoś spróbuję logicznie zapytać c: .
To, że my jako redaktorzy w GR, tworzymy gazetkę jest tajemnicą? Bo chyba bardzo trudno będzie tą tajemnicę utrzymać, zważywszy na to, że podczas wstawiania numerów wszystko wyjdzie na jaw. No bo, chyba będzie ta sama ekipa która jest w GR, różne ankiety o które będziemy pytać (jakby na przykład chcieliśmy jakiś umieścić w gazetce)... Nie chodzi mi o to, że chcę komuś mówić co tu robimy (tego oczywiście nie zrobię). To takie pytanie, wiem trochę dziwnie zabrzmiało, ale mnie to tak po części zastanawia. Proszę nie zrozumieć pytania źle. :)

Wt, 4 cze 2013, 13:29
Zgłoś post
Mistrz Gry

Naklejki: 4
Post Re: Gwardia Reksia, generacja V - start redakcji
Tajemnica tego, czym się zajmuje wasza ekipa, obowiązuje do wydania pierwszego numeru. Gwardia może się prócz tego rozrosnąć i w innych ekipach zająć się innymi projektami, a wtedy zasady "upubliczniania" będą inne. Zawsze jednak, prędzej czy później, wynik prac wyjdzie na światło dzienne razem ze składem ekipy, która nad tym konkretnym projektem pracowała.

"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)

Wt, 4 cze 2013, 14:33
Zgłoś post
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]