|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 06:23
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Od Moderatorium dla Gwardii
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Od Moderatorium dla Gwardii
Witam. W tym temacie będę przekazywał wam część informacji z Moderatorium, byście mogli zamieścić je w gazetce. Na początek mam dwa newsy. Pierwszy - moderatorium kilkanaście dni temu postanowiło mianować AdamaMaga moderatorem. Sam zainteresowany jeszcze nic o tym nie wie i tak ma pozostać. Otrzyma odpowiednią rangę, kolor i członkostwo dopiero po publikacji pierwszego numeru, więc zróbcie mu tą przyjemność i nie zwlekajcie za długo. Drugi - Regulamin forum jest dość przestarzały, Moderatorium przygotowuje reformę. Ta zmiana również zajdzie dopiero po publikacji gazetki. To na razie wszystko.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 10 cze 2013, 17:17 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Od Moderatorium dla Gwardii
Zabieramy się z Niką do pisania artykułów do numeru drugiego. Czy możemy uzyskać jakieś wieści z Moderatorium(o ile jakieś są), które można by było umieścić w gazetce?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 27 sie 2013, 14:34 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Jak nieznany już powiedział chcielibyśmy, aby numer drugi pojawił się 2 lutego- w 9 rocznicę założenia forum. W tym dniu Moderatorium ma zamiar wprowadzić nową funkcjonalność na forum, o której na razie nie mogę wam zbyt wiele powiedzieć. Myślę, że najwcześniej dowiecie się o tym gdzieś na tydzień, ale zostawcie gdzieś 2 stronki na informację o tej funkcjonalności.
Pn, 6 sty 2014, 16:37 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Dobra, dobra, dobra. Jest jakiś temat, który trzeba poruszyć w nowym numerze gazetki? No bo nie wiemy czy mamy z tego rezygnować i zastąpić to czymś innymi czy nie.
|
Pt, 28 lis 2014, 16:31 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|