|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 06:43
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Drużyna Drobiowa
Reprezentacja Starej Kokolonii. Jest to kraj na wschód z Polski na wyspie zdominowanej przez drób. Flaga: Drużyna: Obrońcy: Daniel Heski (1) Gabriel Bambusowy (2) Grzegorz Krzyżodziób (3) Ferdynand Inny (4) Bramkarz: Łukasz Flejtuch (5) Pomocnicy: Maciej Niezgoda (6) Fryderyk Kapłoński (7) Zdzisław Biedronka (8) Napastnicy: Kacper Strzyk (9) Bartłomiej Ufiec (10) Wojtek Elegancik (11)
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 27 cze 2013, 20:45 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
|
Re: Drużyna Drobiowa
Wymiary awatarów powinny mieć rozmiar forumowy, czyli 80x80. Także do poprawy. Podobna sytuacja z flagą, która nie jest adekwatna do rozmiarów z pierwszego posta w tym dziale.
Zaproszę cię do poczekalni tylko i wyłącznie dlatego, że napisałeś to przed końcem terminu. Mam nadzieję, że szybko nastąpi poprawa.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Pt, 28 cze 2013, 17:46 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
Poprawiam (mam nadzieję):
Flaga i avki w folderze reprezentacja w załączniku.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 28 cze 2013, 18:16 |
|
|
Pan
Pogromca Fletni
|
Myślisz że Panowi Potworowi będzie się chciało wgrywać wszystko na hosting?! Weź mnie lepiej nie denerwuj i zrób to sam zanim się rozzłoszczę i zacznę tupać nóżkami!
|
Pt, 28 cze 2013, 18:29 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|