|
|
Teraz jest Pn, 27 sty 2025, 08:48
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Moj zenujacy pomysl
Cicho wszędzie, głucho wszędzie, heeee. Ostatnio zrobiłem fanowską wikię o Reksiu (link: http://pl.fanowska-reksio.wikia.com/wik ... 2%C3%B3wna ), głównie by była xD. Jestem dziwny. Wracając, Mątuś, Nika, Kretes102 i Czarny twierdzą, że to fajny pomysł, ale trzeba dopracować. Są już artykuły o niektórych opowiadaniach, potworium i mms. Czy to dobry pomysł? A może usunąć to zanim się skompromituje? Skoro jest fanowska wikia Tabalugi, to czemu nie może być takiej Reksia? @edit: dodałem kretesa do listy osoba, którym się podoba wikia
Ostatnio edytowano So, 19 lip 2014, 18:24 przez Autor8, łącznie edytowano 1 raz
|
So, 19 lip 2014, 13:21 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Moj zenujacy pomysl
Dołączam się do Matka i Czarnego i też twierdzę, że to fajny pomysł. Fanowska wikia o Reksiu jest trafnie przemyślanym i zrobionym przez Autora pomysłem. Naprawdę, gratuluję pomysłu, Autorze. Jak dla mnie jest to drugą częścią Reksiopedii, ale skierowaną bardziej na opowiadania czy komiksy i Potworium. Bardzo dobrze, że takie coś powstało. Tego nam właśnie brakowało. Jak dla mnie bomba.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 19 lip 2014, 17:08 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
No tak, wszystko bardzo fajnie, ale jedno pytanko: po co? Po co robić nową wikię dla twórczości fanowskiej, jak to wszystko i tak nie jest zbyt duże i rozbudowane? Moim zdaniem nie ma powodów, by tworzyć dwa oddzielne projekty, gdy wszystko wygodnie działa na jednym.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 20 lip 2014, 20:38 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Takie tam żenujące niby-powody... W sumie sam jestem sceptycznie do tego nastawiony, ale co tam.
1. W zarysie to ma pomagać użytkownikom w tym, by po pewnym czasie wracając do opowiadań nie musieli przekopywać się przez całą swoją twórczość aż do tego momentu, w którym zaczynali. Podobnie z czytelnikami, czasem po prostu nie mogą załapać danej postaci, a taki artykuł może pomóc. 2. Był słoneczny ranek Gdy się zamyślił Autorek. Przecież w opowiadaniach moc pomysłów... Żal nie wykorzystać tych wymysłów...
Ale pan Adam niespodziewanie wchodzi... I równie szybko wychodzi... Jak dowie się o pomysłach? Cóż począć? A może by tak... krótkie opisywanie tego rozpocząć?
Nie, więcej wierszem odpowiadać nie będę xD. W skrócie, mówiłem już o tym Kretesowi na skype (i mu się podobało), że zamiast chaotycznie proponować jakieś aluzję do forum i nie wyjaśniać ich (jak ma to miejsce tu: viewtopic.php?f=38&t=8718&start=0 ) to można by rzucić link do miejsca, gdzie znajdzie się tylko twórczość userów. Oczywiście, gdy będzie już w miarę ogarnięte. 3 i najsłabsze wytłumaczenie: Dodając takie informacje o konkursach, które by na wiki o raczej oficjalnym Reksiu byłyby... nie na miejscu, można by pokazać nowszym userom (jeśli tacy w ogóle się jeszcze pojawią, w co wątpię... Autor pesymistyczny jak Api) co się działo kiedyś na forum. 4. Jest fanowska wikia o Tabaludze, Pokemonach (x2), Fineaszu i Ferbie, kiełbasie (nie chodzi o Conchite xD)... Więc czemu nie może być o Reksiu? Zróbmy to dla swagu i szpanu xD5. Chcę mieć wymówkę gdyby ktoś mnie zapytał czemu nic nie robię dla forum. Łatwo też zabić tam czas.To tyle, nie czekam na hejty/odpowiedzi i tak nie odpowiem.
|
Pn, 21 lip 2014, 15:18 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|