|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:36
|
Autor |
Wiadomość |
reksio000
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 21 cze 2010, 17:41 Posty: 90 Lokalizacja: z budy
|
zgadzam się z tym ale mogło być też tak że zamiast nazbierać ziół poszedł szukać spokoju bo w wiosce było tak hałaśliwie że nie dało się skupić
myślę też że ci co pracowali nad RIU nie myśleli że ktoś będzie się czepiał takich szczegułów
|
N, 18 lip 2010, 14:41 |
|
|
reksio000
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 21 cze 2010, 17:41 Posty: 90 Lokalizacja: z budy
|
a mam jedno pytanie przecież on stracił pamięć to skąd wiedział że ktoś zrzucił na niego głaz i skąd wiedział że to akurat Wilkoni i skąd w ogóle wiedział że stracił pamięć
przecież takich rzeczy się nie pamięta
|
N, 18 lip 2010, 14:51 |
|
|
skiper-reksio
Bywalec Nory
|
Re: Mały bład
no właśnie i skąd wiedział że brakuje mu sześciu ziół
|
Pt, 14 gru 2012, 13:20 |
|
|
takijeden
Norman
Naklejki: 0
|
Może kiedy stracił pamięć pomyślał: "Skąd się tu wziąłem?! Co to za przedmiot?! Wygląda na ważny. Sądząc po tym głazie i mojej bolącej głowie chyba straciłem pamięć." Jeśli chodzi o przepis na eliksir to wilkoni mogli mu podrzucić tak dla ironii.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
So, 15 gru 2012, 12:45 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
A może po prostu miał ten przepis, gdzieś w swojej jaskini... Nie wiadomo
|
N, 30 gru 2012, 10:59 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Klasycznie... Chyba trzeba założyć temat "Błędy fabularne w RiU", bo jest ich sporo. Czyli: -"paradoks Kornelka" -"paradoks Indora" -"paradoks Jaja" -"paradoks z lądowaniem" Sądzę, że AM klasycznie robiło grę "na bieżąco", więc zapomniało już o faktach. Najlogiczniejsze wytłumaczenie: Pan Wódz poszedł sobie na spacer przez niebezpieczne góry(to trochę jednak nie logiczne). A może: wioski znajdowały się dalej i dopiero potem założyli jedną wioskę, ale wtedy Motykiusze nie mogli znaleźć Pustelnika i pomyśleli, że zostali oszukani...
|
N, 7 kwi 2013, 16:37 |
|
|