Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
Re: Pojazdy na Kurakisie
Ja do niego nie powracam ale wygrałem niebieskim
Pn, 5 gru 2011, 19:26
Modnisia
Roz-krecony
Mnie czerwonym gdyż jest najbardziej opływowy
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Czerwonym zdecydowanie. Trochę też żółtym. Gdy skrzyżujesz te dwa kolory wyjdzie pomarańczowy. Czyli Serpentus Snejk. _________________________ Jak widzisz w swoim poście poprawiony wyraz na Czerwono ,to admin się tobą interesuje...
Cz, 25 kwi 2013, 13:45
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Ja tam nie widziałem różnicy. Na początku wybieram czerwony, bo logicznie powinien być lepszy(mniejszy). Potem przełączyłem się na żółty, następnie niebieski, potem zielony. Jakieś ma to znaczenie? Czy to nie ten sam plik rządzi wszystkimi pojazdami? Jak dla mnie nie ma różnicy.
Wt, 14 maja 2013, 13:35
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 5 sie 2013, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Planeta Gallifrey, TARDIS
Naklejki: 0
Czerwonym, bo na trasie często powstawały korki a ja jako jedyny mogłem się przez nie przecisnąć.
_________________ Allons-yAlonzo
Pt, 15 lis 2013, 09:40
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
Niebieski i raz zielony.
Pn, 18 lis 2013, 19:09
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości