_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Cz, 25 mar 2010, 08:17
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
A ja nic nie myślałem. Wcześniej grałem w inne części i wiedziałem, że jest bratem Koguta. Przy jego pierwszym pojawieniu się od razu skojarzyłem że to Kornelek.
W pierwszej chwili też myślałam że to czrny charakter ( i nie pomyliłam się) ale oprósz tego był jakiś taki tajemniczy i... fajny! Bardzo mi się spodobał. serio
_________________ Gul pfff fuj futpffgulfuj ! ( czytaj:Piszę poprawnie po szambolańsku! )
Pn, 3 sty 2011, 19:31
HaND OF BLooD
Roz-kreca się
Re: Co w pierwszej chwili myśleliście o Kornelku?
Ja myślałem, że to carny charakter itd ogólnie denerwował mnie, ale na końcu gry polubiłem go xDd;d;d;d
Pn, 3 sty 2011, 19:46
Rex Reksio
Roz-kreca się
Myślałem że to jest demon Kosmosu.
_________________ Przyjaciel Reksia
Wt, 11 sty 2011, 18:36
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
Ale to dziwne kogut wynalazca mówił że kornelka porwały ufokury ale ufokurami dowodził kurator=kornelek jakie to zagmatwane.
_________________ Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
N, 27 mar 2011, 18:47
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Ja od razu się domyśliłam,że to brat KW,Korneliuszek jednojajowy XD
N, 15 maja 2011, 19:15
olexo
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 31 maja 2011, 09:47 Posty: 24 Lokalizacja: dolna piklibia
myślałem że to czarny charakter
_________________ no nie wierzę niech pies szansę ma!
A co tu wiele do myślenia, czarny ch i tyle, a i zanim przeszedłem ufo, to zdążyłem się tego(czytaj"że kurator to kornelek") dowiedzieć z czaro.
_________________ Pozdrawiam kolorowo. W kolorze.
So, 10 gru 2011, 21:31
Modnisia
Roz-krecony
Ja tam od razu wiedziałam że Kurator to Kornelek a wiecie dlaczego Dlatego że miałam wcześniej RiC i RiWC
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości