|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 26 sty 2025, 11:13
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
qba123123
Się Odezwał
|
Pomocy
proszę o pomoc byłem już na etapie uczenia sie ostatniego czaru (przed obroną muru po raz 3) gdy nie miałem wystarczająco żeby nauczyć sie ostatniego czaru i zbugowała mi sie gra. to przez to ze po wbiciu poziomu robilem dalej pare misji i dlatego. pomocy
|
N, 31 paź 2010, 20:23 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
jakie misje robiłeś?
_________________ wróciłem
|
Cz, 11 lis 2010, 15:58 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Pierwsza możliwość: musiałeś nie zabić jakiejś kury zagłady, wydaje mi się, że jest przy wejściu do Gulguldryka.
Druga możliwość: Gra niestety posiada bug. Jeżeli po nauczeniu się czaru klepsydra będzie nadal migać i pokonamy manekina ponownie, to gra uzna to jako naukę nowego czaru. Czyli zawsze trzeba pamiętać, że zanim przećwiczymy drugi raz jakiś czar, klepsydra NIE MOŻE być przesypana (nie może migać).
Bug można także używać dla swoich własnych korzyści. Opisałem go kiedyś w tym temacie: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... php?t=2485 .
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Cz, 11 lis 2010, 20:15 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
aaa............ była jakaś przy gulguldryku.
_________________ wróciłem
|
Cz, 11 lis 2010, 20:40 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|