|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 12:40
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
rexxio
Stawia Opór
|
co robią te czary?
co robią te czary? plaga much zamiana w żabę koła i wiry wiem że utrudniają czarowanie, ale jak?
|
Wt, 20 gru 2011, 18:17 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Re: co robią te czary?
Według mnie koła i wiry nie utrudniają czarowania, a raczej utrudniają trafianie w cel. Przy okazji denerwują bo kręcą się i kręcą. Plaga much powoduje że gracz jest zdenerwowany, jednak trochę mniej niż w przypadku kół i wirów, bo bez przerwy coś mu lata, podobnie jak na prawdę, no i jednocześnie po drugim trafieniu zasłaniają gęś albo kurę. Czyli koła i wiry są podobne do plagi much. Ale zamiana w żabę? Tego to nie wiem.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Wt, 20 gru 2011, 18:47 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Troszkę nie ten temat, ale odpowiem:
Gdy masz na sobie koła i wiry, krzywo czarujesz [tzn. ruszasz w przód, czarujje się w bok]. Muchy przenoszą ci kursor myszki w różne miejsca, co utrudnia celnięcie w drób. A żaby... nie mam pojęcia.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Wt, 20 gru 2011, 19:11 |
|
|
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
|
Koła i wiry: przed Tobą pojawia się różowy wir.Nie dość że teudno się skupić jak on wiruje to jeszcze krzywo czarujesz(czyli chcesz czrować w bok ,czarujesz w przód).W grze mówiono że od tego czru przeciwnikowi zaczyna się kręcić w głowie. Plaga much: przeciwnika otaczają owady.Brzeczą i latają pod nosem. Zamiana w żabę: przeciwnik zamiena się (stopniowo)w żabę ,co jednocześnie utrudnia mu poruszanie różdżką. I to chyba tyle.
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
|
Wt, 20 gru 2011, 20:24 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
plaga much oraz koła i wiry raczej utrudniają trafienie w przeciwnika,a zamiana w żabę to tylko tak żeby pokonać trzema razami,według mnie nic nie utrudnia
|
Śr, 21 gru 2011, 20:06 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Wszystko wytłumacze: Koła i Wiry:Utrudniają celowanie. Plaga Much:Udradniają rzucanie czarów. Zamiana w żabe:Nie można rzucać czarów przes pewny czas.
|
Pn, 30 sty 2012, 20:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|