|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 12:49
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Najlepsze momenty w Reksio i czarodzieje
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Najlepsze momenty w Reksio i czarodzieje
Tu piszemy jaki momenty w grze Reksio i czarodzieje najbardziej się nam podobają! My favorite moment to jak Kretes wsiadł na szufelkę i leciał z REKSIEM!
|
Pt, 27 lip 2012, 15:21 |
|
|
Paki
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
Re: Najlepsze momenty w Reksio i czarodzieje
Mój ulubiony moment to ten jak TKTPM* mówił że przegrał z reksiem. I tu włącza się Kretes - i przegrałeś z kretesem! __________________ Magia rządzi! *TKTPM - Ten Który Tak Potwornie Mąci
Cz, 25 kwi 2013, 14:48 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Mój ulubiony fragment: Kogut: A oto plan Teleportków(przedstawia) Kornelek: Proste i genialne, bracie! Kretes marudzi...
Tak, lot na miotle jest świetnym momentem w całej grze... Kretes: I co? Reksio: Hau hau? Kretes: Na miotełce... Czemu, nie?
|
Cz, 25 kwi 2013, 14:56 |
|
|
takijeden
Norman
Naklejki: 0
|
Fragment: -O nie! Za nic świecie nie wsiądę na miotłę! -Hau hau, hau hau.-Pozostała zatem szufelka. -Czemu nie. Rzeczywiście był fajny, ale czy najlepszy? Sam nie wiem. Wszystkie były świetne.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Cz, 25 kwi 2013, 17:28 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|