|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 12:58
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kret2
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
Epizody w RIC
Czy można ściągnąć epizody do RIC, albo pozamieniać pliki tak jak w RIWC?
|
Pn, 23 wrz 2013, 18:31 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Epizody w RIC
Oczywiście, że się da, wszystko się da. Aczkolwiek Aidem tego nie zrobiło, nie dało łatki, nie dało instrukcji etc... Wątpię by ktoś na forum znał na tyle się na programowaniu by zrobić menu takie jak w RiWC.
P.S. Wątek powinien być w dziale o RiC...
|
Pn, 23 wrz 2013, 18:36 |
|
|
takijeden
Norman
Naklejki: 0
|
Re: Epizody w RIC
Sądzę, że gdyby autorzy mogli, to by zrobili epizody, jak w Wehikule, ale ta gra jest tak skonstruowana, że za każdym razem inaczej się toczy (zależy to również od gracza) więc za trudne byłoby zrobienie osobnych epizodów z jakimś już gotowym przejściem reszty gry przez kogoś i to w jakiejś ustalonej kolejności. Jednak możesz po prostu co jakiś czas zapisywać grę na osobnych zapisach i będziesz mieć "epizody" (ja tak zrobiłem).
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pn, 16 gru 2013, 14:37 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|