|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:21
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim944
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 2 lip 2021, 12:07 Posty: 36 Lokalizacja: Siedziba Zakonu Ryżokitowców
|
Re: Ulubiony Czar Ofensywny
Ja lubię najbardziej Sen, a jako drugi to lubię Kula Budyniu
|
Pt, 2 lip 2021, 14:38 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
No oczywiście, że moim ulubionym czarem jest Sen! Na drugim miejscu jest plaga much A na trzecim miejscu jest czar ciemność.
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
Pt, 2 lip 2021, 14:39 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Widzę że jakimś cudem nie pisałem w tym temacie, więc zrobię to teraz. Moim ulubionym czarem jest zamiana w żabę, bo wolę nie stawiač poprzeczki tak nisko jak czar snu. I to chyba tyle. Ale jak użyje się czaru "koła i wiry" w labiryntach to efekt jest bardzo ciekawy
|
Pt, 2 lip 2021, 20:01 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Ja najbardziej lubię chyba Plagę Much. Po pierwsze dlatego, że wydaje mi się najbardziej wkurzającym czarem, kiedy to ja nią dostaję, więc traktowanie nią przeciwników jest rodzajem odegrania się, a po drugie, i co chyba ważniejsze, bardzo podoba mi się symbol. Lubię jeszcze oglądać stopniową przemianę używając Zamiany w Żabę, ale nie podoba mi się symbol, więc raczej rzadko używam.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Wt, 6 lip 2021, 21:59 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Koła i Wiry mnie zawsze najbardziej podniecały. Takie kolorowe i kręcące się. Nauczenie się tego zaklęcia zawsze było moim głównym celem w grze, od razu jak miałem dostęp do Waldiego, to lot po koła i wiry
Oczywiście tylko po to, żeby ich nie wykorzystać do końca gry
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Wt, 7 gru 2021, 23:41 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
To prawda, mało co wygląda tak ultimate'owo jak Koła i wiry (I te kolory!). Aczkolwiek symbol jest dla mnie strasznie nieprzyjemny w wykreślaniu. No i przy obronie murów słabo go widać, to też na minus.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Cz, 9 gru 2021, 21:22 |
|
|