Re: Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RIC
Hej. Zamiast zakładać tematu to tu napiszę. Jak myślicie który jeden czarodziej naprawdę mógł mącić. Bo oczywiście zmienia się ale który mógł być tym prawdziwym. Burektor Mateusz- Raczej nie. Jest burektorem i raczej by nie mącił. Gulgurdryk- Hm.... powiedzmy że mógł mącić. Pracuje od dawna i może mógł mówić że tamte czasy były lepsze. Serpentus- Według mnie on mącił. Jest gburowaty ma swoje humory. I być może planował zemstę na kogoś.Np:Mateusza bo on został burektorem nie on. Waldemar- Raczej nie. Był lubiany i raczej po co mu by było mącenie. Chociaż może. Spielmauster- Był szalony i to on by według mnie na 2 miejscu mącenia. Chociaż swojej krainy by nie wtrącał w chaos. Chrum Burak- Nie wymyślił by tego planu. Ale z innej strony nic nie wiedział o drobie chaosu. Więc jest nieco podejrzany. Barandalf- Mało prawdopodobne że to on.
A wy jak myślicie?
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Odrzuciłbym Burektora Mateusza, bo jest burektorem, a także Gulguldryka Gryfindyka, Docenta Serpentusa Snejka i Waldemara Morsa, ponieważ uczenie czarów to jest ułatwianie sprawy Reksiowi oraz Spielmaustera, który w końcu udostępnił kartę śledztwa. Zostaje Barandalf Biały i ChrumBurak. Jednak to tylko tak teoretycznie, gdyż równie dobrze można powiedzieć, że Gulguldryk Gryfindyk - uczył magii, aby nie było co do niego podejrzeń. Nie wiem czy jest jakikolwiek sens w ustalaniu, kto mógł najwięcej "namącić".
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
mi sie najbardziej bodobał z postacii serpentus snake a z miejsc bobror
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
Pn, 28 lut 2011, 19:02
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
Re:
Burektor Michał napisał(a):
Tyzyfona napisał(a):
według mnie Chrumburak jest dość zagadkową postacią lub ignorantem gdyż nie umie nic odpowiedzieć na temat drobiu chaosu jak się go pyta
Już wam mówię o Chrumburaku. Mnie się trafiło że on potwornie mącił. Ale nie w tym rzecz. Ja wiedziałem ze każdy z Czarodziei to czyjaś parodia (oprócz Burektora Mateusza). Dlatego zapytałem się babci czy tę imiona jej coś mówią. Wiedziała tylko o Chrumburaku. Było kiedyś takie opowiadanie. Nazwy nie pamiętam ale jutro albo nawet dzisiaj będę ją miał. Rumburak był w tym opowiadaniu demonem a raczej Diabłem. O szczegółach tego opowiadania spróbóje się dowiedzieć. A tak w ogóle to jego imię się sprawdziło. W końcu jak grałem to mącił.
Też miałem że Chrumburak mącił ale nie spodziewałem się że może być tym który tak potwornie mąci!
Aha a co do postu Artura to według mnie Burektor nie powinien być także TKTPM bo sam kazał im iść i się uczyć czarów oraz sam powiedział że szpilmauster ma karte śledztwa. Ale najlepsze było z wybieraniem kości "wybrałeś czerwoną kość no tego się nie spodziewałem"
_________________ Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
Pn, 28 mar 2011, 10:33
Modnisia
Roz-krecony
To jest ciekawe że nie ma niebieskiej kości ale nawet moja mama mówi że wtedy nie było by gry
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): Pt, 20 sie 2010, 15:21 Posty: 34 Lokalizacja: Warszawa
Naklejki: 0
Ja bym wolał żeby do każdej krainy można było polecieć inną miotłą. Czarną do Bobroru, bambusem do Piklibii a tą inną do KB. Czy też ktoś by tak chciał?
Wt, 8 lis 2011, 20:42
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
Tak się zastanawiałam i doszłam do wniosku ,że ta przepowiednia o Reksiu się spełniła ,ale w trochę pokręcony sposób.Nie wiem tylko o co chodzi z tym, że ''studnie magiczne wysychać zaczną''.
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
N, 27 lis 2011, 11:28
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
O to, że zasoby magii osłabną
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
N, 27 lis 2011, 16:40
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
Ja lubię krainę bajek bo dużo zadań tam jest.
Wt, 6 gru 2011, 08:33
Hopper
Bywalec Nory
A ja krainy bajek nie lubię,od tego filetu oczy bolą.
Kraina Bajek jest zdecydowanie najtrudniejsza bo trzeba przejść ten labirynt z krasnoludkami i trzeba się wspinać na szczyt ''zamku'' królowej śniegu. Kraina Bajek jest też trochę męcząca, jak już 3/4 raz przejdziesz grę to masz wprawę, ale jak 1 noto nie bardzo.
Kacper98 napisał(a):
Hej. Zamiast zakładać tematu to tu napiszę. Jak myślicie który jeden czarodziej naprawdę mógł mącić. Bo oczywiście zmienia się ale który mógł być tym prawdziwym. Burektor Mateusz- Raczej nie. Jest burektorem i raczej by nie mącił. Gulgurdryk- Hm.... powiedzmy że mógł mącić. Pracuje od dawna i może mógł mówić że tamte czasy były lepsze. Serpentus- Według mnie on mącił. Jest gburowaty ma swoje humory. I być może planował zemstę na kogoś.Np:Mateusza bo on został burektorem nie on. Waldemar- Raczej nie. Był lubiany i raczej po co mu by było mącenie. Chociaż może. Spielmauster- Był szalony i to on by według mnie na 2 miejscu mącenia. Chociaż swojej krainy by nie wtrącał w chaos. Chrum Burak- Nie wymyślił by tego planu. Ale z innej strony nic nie wiedział o drobie chaosu. Więc jest nieco podejrzany. Barandalf- Mało prawdopodobne że to on.
A wy jak myślicie?
Napewno nie Burektor. Barandalf był trochę "zacofany" a pozatym miał tą swoją kompanie i był dobry. Spielmauster dał nam kartę śledztwa więc jest mało prawdopodbne. Waldemar Mors też raczej nie bo był lubiany. Gulgudryk uczył nas pierwszych zaklęć i wydaje mi się że to nie mógł być on. Pozostaje Chrum Burak i Serpentus. U mnie był Chrum Burak .
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Funcio napisał(a):
mogłoby być takie coś, że jak mam zaklęcie to biorę je np. pod F1, a jakieś inne pod F5 wtedy byłoby łatwiej grać ;dd
Niby tak Funciu, ale byłoby to pójście na łatwiznę i czarowanie straciło by ten "smaczek" rzucania zaklęcia. Poza tym w labiryntach sam byś sobie przeszkadzał.
_________________ Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go. Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości