|
|
Teraz jest So, 4 sty 2025, 00:03
|
Autor |
Wiadomość |
MICHASINEK
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 16 lis 2008, 13:20 Posty: 48 Lokalizacja: piklibia
|
ej co jest
|
So, 29 lis 2008, 13:54 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Po prostu, producenci tak zrobili.Żeby nie można się było wygadać.
Chyba myślałeś,że nam całą zabawę z przechodzenia RIC popsujesz jak powiesz,że ten czy ten jest TKTPM.Ale niedoczekanie twoje.
PS Nie pisz bezsensownych postów jeden pod drugim bo nikt nie odpowiedział.Tutaj nie ma tak,że piszesz pytanie a po minucie ktoś odpowiada.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
So, 29 lis 2008, 13:59 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
Gdyby za każdym razem byłby ten sam czarodziej to by nie było sensu grać bo przecież taki jeden powie na foruym kto był i koniec.A tak to musisz zgadywać który jest TKTPM, np: by taki powiedział że snake jest to już by sie odechciało grać innym bo by wiedzieli to je TKTPM rozumiesz MICHASINEK? Czy nie?
|
So, 29 lis 2008, 16:04 |
|
|
Mora
Się Odezwał
|
Crack
Pomuszcie! sciągnełam reksio i czarodzieje i potzebuje cracka macie moze?? szukam szukam i nie moge znalesc:( z góry dzieki
|
Pt, 19 gru 2008, 09:13 |
|
|
Mora
Się Odezwał
|
...
narescie przyszła poczta orginał uff... skasowałam to i mam orginała:) tylko nie umiem w piwnicy Al chomika zapalic swiatła pomuszcie błagam!z góry dzięki
|
Pt, 19 gru 2008, 09:46 |
|
|
Gość
|
Wystarczy będąc przed domem Ala Chomika otworzyć okiennice
|
Pt, 19 gru 2008, 11:47 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Re: ...
>> Heh, a może ta poczta nie przyszła w ogóle? Czy może kapleneś/aś się, że tu nie lubimy piractwa i chciałeś/aś wszystko odkręcić ?
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Pt, 19 gru 2008, 16:18 |
|
|
Mora
Się Odezwał
|
.
NIE NAPEWNO NIE TYLKO WESZŁAM NA CZARODZIEJE I TYLE... i chciałam sie spytac...gdzie jest włączmnik swiatła w piwnicy al chomika?
|
Pt, 19 gru 2008, 18:29 |
|
|
Maniak Reksia
Norman
Dołączył(a): Pn, 11 lut 2008, 21:23 Posty: 227 Lokalizacja: Z Raciborza
|
Nie ma włącznika. Otwórz okno, jak będziesz przed domem.
|
Pt, 19 gru 2008, 21:23 |
|
|
grooshka
Roz-kreca się
|
a ja mam problem taki: wrocilam juz z krainy bajek i z tej drugiej, platformy do lotu juz mi sie nawet pochowaly, bo wszystko tam przeszlam, no i teraz mam podobno wrocic do snejka i nauczyc sie pozostalych czarow i on ma mi kazac isc do smoka. problem w tym, ze nie moge isc nauczyc sie osttaniego czaru bo moja klepsydra jeszcze jest w polowie, a nie ma nigdzie zadnej klury, na która moge ja oproznic... czyli innymi slowy, nie mam co robic w grze, wszystko co mialam [przejsc - przeszlam, a droge dalsza mma zamknietą ptrzez to , ze nie moge sie nauczyc osttaniego czaru..... HELP
|
Śr, 7 sty 2009, 10:25 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Kiedy uczysz się nowego czaru i klepsydra odwraca się na drugą stronę, a wtenczas nadal miga - nie powinno się ćwiczyć czaru, dopóki nie nauczymy się wszystkich, na które jesteśmy gotowi. A dlatego, ponieważ po ponownym pokonaniu manekina klepsydra odwraca się jeszcze raz, wówczas tracimy możliwość nauczenia się jednego czaru. To jest błąd w grze.
Być może jest na to jakiś sposób, lecz jak na razie mogę Ci zaproponować tylko dwie rzeczy - rozpocznij grę od początku lub wczytaj któryś z zapisanych stanów gry.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 7 sty 2009, 12:04 |
|
|
grooshka
Roz-kreca się
|
nie mam zapisanego nic az tak starego :/
kurde :/
|
Śr, 7 sty 2009, 15:31 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
Droga grooshnko
Przywołuję cię do 5 punktu regulaminu, podpunktu a)!
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 7 sty 2009, 18:18 |
|
|
grooshka
Roz-kreca się
|
a to ja przepraszam
|
Śr, 7 sty 2009, 18:30 |
|
|
lol
Się Odezwał
|
jestem w tym labiryncie z tymi krasnoludkami, i jak są tam
po trzy krasnoludki obok siebie, to tylko jeden najbliżej Reksia lub
Kretesa się budzi. Co zrobić żeby pozostałe też się obudziły?
|
Cz, 5 lut 2009, 18:31 |
|
|