|
|
Teraz jest Cz, 10 kwi 2025, 06:23
|
Autor |
Wiadomość |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
 Re: RiC 2
Drób pochodzi z kosmosu, bo Kretes wspominał, że Samoobrona z Plutona weszła z nim w kokoalicje
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Pt, 15 sty 2021, 21:31 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Niekoniecznie stamtąd pochodzi, ale w jakiś sposób musiał się tam przedostać. Tak, że samoobrona z Plutona weszła z nimi w kokoalicję, ale to już raczej po akcji RiU.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 15 sty 2021, 21:36 |
|
 |
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Ogólnie fajny jest pomysł zrobienia nowej odmiany drobiu. Kaczki ognia, kury ziemi, gęsi wody i indory (albo koguty!) powietrza. DODAM SE TO DO SWOICH pomysłów.. Tak, zapisuje sę to w notatniku, a potem, jak mi się tego dość dużo uzbiera, zrobię kolejny temat w twórczości.
_________________ Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featuredAvatar zrobiony przez Miszcza Jodę. Serdecznie dziękuję i polecam
|
Pt, 15 sty 2021, 21:57 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Cieszę się, chociaż kogutów bym nie dawał, bo to ten sam gatunek, co kura. Jakby co ja się skupię na Reksio i Kraina Czarów dopiero po dwóch następnych częściach Wysmażonej Nowej Serii. Nie wiem tylko kiedy, ale pewnie najpierw jeszcze trochę poczekam aż wypuścisz więcej info o swoim CoS3.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 15 sty 2021, 22:04 |
|
 |
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Dobrze. Rzeczywiście mam jeszcze pomysł na RiU 2, RiSP 2 (głównie przez post który mi się przewinął przed oczami) i ogólnie chcę zrobić taką naciągganą serię (zmieni się tylko kolejność) Ale najpierw zdecydowanie CoS3
_________________ Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featuredAvatar zrobiony przez Miszcza Jodę. Serdecznie dziękuję i polecam
|
So, 16 sty 2021, 07:31 |
|
|