|
|
Teraz jest Śr, 1 sty 2025, 03:46
|
Autor |
Wiadomość |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
A płyta nie jest porysowana? Przetrzyj ją albo coś. Może napisz do Aidemmedii?
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Pt, 5 cze 2009, 17:40 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Napisałem do Aidem, oni mi poradzili bym wymienił płytę, więc wymieniłem na drugą, ale jest to samo. Nie jest to też wina słabego kompa, bo jeśli chodzi o wymagania systemowe, to są takie same jak w RiSP i RiU, a te instalowały się bez problemu.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 6 cze 2009, 08:49 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Jeśli nie kompa to czego? Obie płyty są uszkodzone?
Może brakuje miejsca na dysku? Spróbuj przekopiować całą zawartość płyty na dysk - jeżeli się nie uda, to coś jest nie tak z... sam nie wiem.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
So, 6 cze 2009, 14:45 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Niestety się nie udało... Echhhh.....
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 6 cze 2009, 19:51 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
NIe udało się, znaczy się coś z płytką jest nie tak.
Aaa... jaki masz napęd optyczny? Może to jego wina.
Jeśli ci staje na World.dll
Spróbuj przekopiować na dysk wszystko oprócz wspomnianego pliku.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 6 cze 2009, 19:56 |
|
|
Marjanin
Się Odezwał
|
Co zrobić po rozwiązaniu zagadki z szufladami jak się wyjdzie na polanę? Wiem że trzeba uwolnić królika ale nie mogę się ruszyć. To tak jakby gra się zacięła ale mogę włączyć menu.
|
Pn, 15 cze 2009, 14:36 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
Też tak miałem.
Zapisz grę, a potem ją wczytaj.
To pomoże.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 15 cze 2009, 16:16 |
|
|
Gość
|
jak przejść 2 obronę murów ??? nawet szybciej przeszedłem krainę bajek i bobror to jak przejść tą obronę murów ????
|
Pn, 15 cze 2009, 17:56 |
|
|
Erek
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 3 maja 2009, 10:01 Posty: 113 Lokalizacja: ze średniowiecza
|
Atakuj najpierw ptaszyska żucające czary.
Używaj zaklęcia, które najłatwiej Ci się wykreśla.
Pn, 15 cze 2009, 20:13 |
|
|
Filip
Roz-krecony
|
Polecałbym sen, najszybciej się go czaruje
Pn, 15 cze 2009, 20:48 |
|
|
Oliwer
Stawia Opór
Naklejki: 0
|
ja również polecałbym sen bo ja zawsze gdy pokonywałem drub chaosu to go wykreślałem
|
Wt, 16 cze 2009, 20:06 |
|
|
Gość
|
ale mi czasami czary w ogóle nie działają i za pierwszym razem wychodzą kaczki rozpaczy a jak czekam na gęsi apokalipsy to kaczki mi za szybko chodzą
|
Śr, 17 cze 2009, 12:11 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Bo kaczki masz też atakowaać, lecz jak się pokarzę gęs to rzucasz kaczki i atakujesz gęsi , jak pokonasz to wracasz do kaczek i tak ciągle, a powinno się udać, mam nadzieje , że pomogłem
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 17 cze 2009, 13:01 |
|
|
Gość
|
|
Śr, 17 cze 2009, 13:09 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Poprostu pewnie ciebie tarfiły kory lub gęsi, a jeśli nie obrywasz od gęsi i kur i nie możesz czaru zrobić to radę ci poćwiczyć w gabinetach nauczycieli... W której obronie mórów obraniasz ? I jakiego czaru używasz ?
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 17 cze 2009, 13:12 |
|
|