|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:00
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Rochuu
Roz-kreca się
|
Błąd! PomocY!
Ostatnio grając w RiC zauważyłem błąd. W lokacji z królikiem w klatce chcąc wrócić do pokoju z herbatką wchodzę jakby znowu do lokacji z królikiem. Czy ktoś wie jak to naprawić ?
_________________ RIP CoS2 [*] Lubię dank memes i Reksia
|
N, 19 mar 2017, 21:58 |
|
|
Kreton Polski
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 28 lut 2016, 20:06 Posty: 81 Lokalizacja: Wiocha pod Warszawą
Naklejki: 0
|
Re: Błąd! PomocY!
Help gram teraz w RiC i zrobiłem save w momencie spotkania Barandalfa w Bobrorze i nie mogę na niego kliknąć aby pogadać. Poprzedni save jest z początku rozgrywki i co mam zrobić???
_________________ Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
|
Pt, 14 lip 2017, 10:48 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Błąd! PomocY!
Może na początek proste rozwiązania, typu "Wczytaj zapis ponownie", "Uruchom grę ponownie", "Zrestartuj komputer". Czy na pewno nie rozmawiałeś już z Barandalfem? A może musisz coś jeszcze zrobić? Jeśli to nie pomoże, to albo reset gry, albo nk podeśle zapis. (BTW. jak się podsyła zapisy z RiC?) Sam miałem analogiczny problem w RiWC i musiałem przechodzić od początku.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 14 lip 2017, 11:34 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|