|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 12:51
|
Autor |
Wiadomość |
loki93
Się Odezwał
Dołączył(a): Pt, 18 lip 2008, 08:41 Posty: 1 Lokalizacja: Górny Śląsk
|
Czary cofające efekty...
Witam.
Przeglądając pliki wavs (co mi się zdarza, gdy nie mam co robić) napotkałem na nazwy czarów "Częściowe roproszenie magii" i "Pełne rozproszenie magii" ale niestety nie wiem, gdzie i kiedy mozna się ich nauczyć. Proszę o pomoc.
|
Pt, 18 lip 2008, 08:57 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Czy jest to dla Ciebie aż tak ważne...nie ma takich czarów...tak został zapisany jakiś element w grze...gra składa się z plików...może jak raz się uderzy gęś to co się stanie, czy coś innego...
Pliki wavs to są akurat pliki głosowe i to nie mógł być czar...tylko jakaś kwestia...chyba
|
Pt, 18 lip 2008, 09:18 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Ale przecież Loki... Masz pewność, że tam było słychać głos jednego z nauczycieli czarów? To trochę dziwne...Myśląc logicznie można potwierdzić sugestię pana przybysza.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
So, 19 lip 2008, 13:11 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Twórcy mogli zrezygnować z tego czaru. Tylko że ja przed chwilą odsłuchiwałem wszystkie dialogi trzech nauczycieli magii i żaden z nich nic podobnego nie powiedział.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
So, 19 lip 2008, 22:44 |
|
|
Kabuto
Norman
Dołączył(a): Pn, 4 lut 2008, 07:26 Posty: 273 Lokalizacja: Moskwa
Naklejki: 0
|
ja również . sprawdzalem wszystkie pliki was na Media Player i nic nie słyszalem o takim zaklęciu magicznym , moze to niebyly czary ,,cofające,, tylko czary defensywne ( obrona przed czarami ). w grze nienapotkałem takiego czaru.
N, 20 lip 2008, 13:20 |
|
|
psidorowski
Roz-kreca się
|
Loki ja także to slyszałem bawiłem się tym i nagle słysze częsciowe rozproszenie magi i pełne i to pewnie czaro pewnie to ten który cos tam zrobił xD
|
Pn, 23 mar 2009, 01:21 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
Nagrali tekst gulguldryka wcześniej, ale potem z tego zrezygnowali.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 23 mar 2009, 16:23 |
|
|
kcx
Stawia Opór
|
Ja przed chwilą sprawdziłem i też usłyszałem . Tylko dawno nie grałem w czrodzieje i niepamiętam głosów
|
Śr, 30 wrz 2009, 16:03 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Ciekawo co to dokładniej jest ?
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 30 wrz 2009, 16:51 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
.. Zwyczajny, niewykorzystany plik głosowy.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 30 wrz 2009, 16:57 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Acha dzięki za wyjaśnienie
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 30 wrz 2009, 17:08 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Według mnie to nie jest tekst Gulguldryka, tylko któregoś z czarodzie.
|
Wt, 12 sty 2010, 21:09 |
|
|
Alfredo
Roz-krecony
|
Gulgurdryk to też czarodziej, a w całej grze nie ma takiego tekstu.
_________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD Czekam na CoS2... ROBert01 powrócił!
|
Pt, 15 sty 2010, 13:16 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Przypominam że wszystkich czarodziei nagrał ten sam aktor ;p
To ze względu na zeznania czarodziei, tak trzeba by je nagrywać oddzielnie dla każdego czarodzieja.
A co do samego czaru: pewnie w czasie testów zdecydowano że ten czar albo ułatwia starcie, albo je przedłuża (jeśli przeciwnicy też je znają).
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pt, 15 sty 2010, 13:34 |
|
|
White
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 31 gru 2009, 11:22 Posty: 102 Lokalizacja: z kopca
|
dajcie mi adres to wam prześlę to wave
|
So, 6 lut 2010, 13:01 |
|