Klepsydra mi miga, więc idę do Gulguldryka Gryfindyka, aby nauczyć się nowego czaru (wybieram sen). 1 raz dobrze 2 raz też dobrze, ale za 3 razem macham różdżką i nic. Jedyne co mogę zrobić to wyjść z nauki snu. I tak ze wszystkimi czarami. O co chodzi??????
Pt, 15 lip 2011, 11:32
SHretes
Roz-kreca się
Re: Coś dziwnego. ???
to wersja demo nie
Pt, 22 lip 2011, 17:55
Bartu35
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 31 lip 2011, 19:16 Posty: 29 Lokalizacja: Miasto sekretów 2
Naklejki: 0
Wiem że wy tu o wersjach demo ale ja do pełnej tu podchodze. Bo już byłem w krainie bajek i zainstalowałem jeszcze drugą część i wchodze w RIC i się pokazuję że czegoś tam brakuje w bibliotece PIKLIB (nie pamiętam dalej) no to to coś dodałem i jeszcze coś tam wyskakuje (tak czy siak musiałem to z powrotem zainstalować i przechodzić od nowa )
_________________ Na fb pisza tylko "LOL spadl snieg LOL"...
Wiem że wy tu o wersjach demo ale ja do pełnej tu podchodze. Bo już byłem w krainie bajek i zainstalowałem jeszcze drugą część i wchodze w RIC i się pokazuję że czegoś tam brakuje w bibliotece PIKLIB (nie pamiętam dalej) no to to coś dodałem i jeszcze coś tam wyskakuje (tak czy siak musiałem to z powrotem zainstalować i przechodzić od nowa )
Ja miałam podobnie i musiałam kupić nowa grę bo tamta była już nie do użytku
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
a mi jak był początek z tą książką to mi sie wyłączało i musiałem kupić nową płyte
_________________ Cześć ludzie kretesy reksie administratorzy i inni!!!(-;
N, 4 wrz 2011, 10:34
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
Ja to miałam tak: Napoczątku demo, szło ok. Potem pełna, też szła ok. A teraz zgubiłam płytę i zainstalowałam demo z UFO i też chodzi.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości