|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 12:54
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Olaaa00
Stawia Opór
Naklejki: 0
|
łatwy sposób na smokręt
otóż ostatnio zauważyłam,że gdy leci się nisko na wodzie,z głową odchyloną do tyłu i w dół (mniej więcej tak wzdłóż brzucha)aby pił i zbliżając się do kłody naciskaniu szybko spacje (ale tak żeby nie poleciał) wtedy on tak jakby taranuje te kłody i życia mu nie ubywa.tym oto sposobem,bez zbędnego omijania przeszkód można już za pierwszym razem przelecieć
|
Cz, 2 sie 2012, 14:30 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: łatwy sposób na smokręt
Wy nie umiecie grać? Smokręt jest łatwy, na początku był trudny, ale później się człowiek przyzwyczai i za pierwszym razem go przejdzie. (Mam nadzieje, że nie spamuję)
|
Wt, 22 sty 2013, 09:08 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Chyba nie spamujesz tylko mów zamiast "WY NIE UMIECIE GRAĆ" mów "ty nie umiesz grać?" . I jak w temacie nikt nie pisał od roku to wpisuj "ODKOP" radzę przeczytać REGULAMIN. @topic:Ten sposób można szybko wyczaić ale przeszedłem bez niego.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 26 sty 2013, 21:45 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
Najlepszym sposobem jest używanie spacji co 1-3 sekundy i oczywiście uwaga i myślenie .
So, 8 cze 2013, 06:09 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|