|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Wt, 28 sty 2025, 04:07
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Rozpiska co i jak
No więc za zgodą Kacpra razem z Niką i Matkiem na Skypie ustaliliśmy co i jak z drugim numerem gazetki. Oto proponowane wygląd gazetki, oczywiście wszystko się może zmienić. Kacper być może wkrótce odzyska internet, na razie kontaktujemy się z nim metodami awaryjnymi. - Temat główny: założenie forum, życie użytkowników na początku forum (brak chętnego do tematu)
- Zakończenie MMS (króciutki artykuł) (brak chętnego do tematu, może ja coś gościnnie napiszę)
- Rzeczy warte polecenia: pomyśleliśmy, że mogły by to być opowiadania, które teraz publikują użytkownicy (Nika&Matek&Adam)
- Kącik żartów (Matek)
- Karty historii (brak chętnego do tematu)
- Ankieta (To prowadzi Kacper)
- Recenzja: Reksio i Ufo IRONICZYM SPOJRZENIEM (Nika)
- Wieści z modowni (oczywiste, że to zrobię ja... w końcu to ja wiem nad czym teraz pracuje moderatorium)
- Życzenia, zakończenie, twórcy gazetki (Nika)
Matek zajmie się do tego złożeniem, chyba że coś jeszcze mu wpadnie do głowy i będzie chętny napisać. Tam gdzie nie wiadomo kto, to może Kacper będzie chciał to napisać (oczywiście wcale nie musi). Wkrótce przekaże mu te tematy.
Pn, 6 sty 2014, 19:03 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: Rozpiska co i jak
Dobra, mamy tylko parę dni by wyrobić się z gazetką do rocznicy. Musimy kiedyś zorganizować zebranie żeby ustalić co kto dokładnie będzie pisał, ja potem zajmę się złożeniem gazetki w całość. Można też w sumie poświęcić ten temat na ustalenie wszystkiego do drugiego numeru, no chyba, że chcecie na Skypie.
|
Pn, 27 sty 2014, 08:37 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Rozpiska co i jak
Chyba komentowałem już ten temat i mówiłem, że zajmę się częścią artykułów. Niemniej jednak co do głównego artykułu to niezbyt wiem co takiego działo się na początku (tylko te z o strony...) i jak sobie żyli tu userzy. Z postów jedyne co da się wywnioskować to istną samowolkę, dużo spamu i różne takie. Z kart historii też jest mały problem , gdyż nie dysponujemy odpowiednią ilością materiałów aby napisać coś w miarę rozsądnego. Ankietę przeprowadzę. Jest jeszcze inny problem - Nika poinformowała mnie w sobotę, że odchodzi z forum. Mam nadzieję, że jednak napisze te artykuły i komuś z nas je prześle.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pn, 27 sty 2014, 12:06 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|