Teraz jest Wt, 28 sty 2025, 04:07

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Rozpiska co i jak 
Autor Wiadomość
Mag bezczelny

Naklejki: 7
Post Rozpiska co i jak
No więc za zgodą Kacpra razem z Niką i Matkiem na Skypie ustaliliśmy co i jak z drugim numerem gazetki.
Oto proponowane wygląd gazetki, oczywiście wszystko się może zmienić. Kacper być może wkrótce odzyska internet, na razie kontaktujemy się z nim metodami awaryjnymi.

• Temat główny: założenie forum, życie użytkowników na początku forum (brak chętnego do tematu)
  • Zakończenie MMS (króciutki artykuł) (brak chętnego do tematu, może ja coś gościnnie napiszę)
  • Rzeczy warte polecenia: pomyśleliśmy, że mogły by to być opowiadania, które teraz publikują użytkownicy (Nika&Matek&Adam)
  • Kącik żartów (Matek)
  • Karty historii (brak chętnego do tematu)
  • Ankieta (To prowadzi Kacper)
  • Recenzja: Reksio i Ufo IRONICZYM SPOJRZENIEM (Nika)
  • Wieści z modowni (oczywiste, że to zrobię ja... w końcu to ja wiem nad czym teraz pracuje moderatorium)
  • Życzenia, zakończenie, twórcy gazetki (Nika)

Matek zajmie się do tego złożeniem, chyba że coś jeszcze mu wpadnie do głowy i będzie chętny napisać.
Tam gdzie nie wiadomo kto, to może Kacper będzie chciał to napisać (oczywiście wcale nie musi). Wkrótce przekaże mu te tematy.

Pn, 6 sty 2014, 19:03
Zgłoś post
Pod-ziemniak

Naklejki: 10
Post Re: Rozpiska co i jak
Dobra, mamy tylko parę dni by wyrobić się z gazetką do rocznicy. Musimy kiedyś zorganizować zebranie żeby ustalić co kto dokładnie będzie pisał, ja potem zajmę się złożeniem gazetki w całość. Można też w sumie poświęcić ten temat na ustalenie wszystkiego do drugiego numeru, no chyba, że chcecie na Skypie.

Pn, 27 sty 2014, 08:37
Zgłoś post
Forumowy Artysta

Naklejki: 6
Post Re: Rozpiska co i jak
Chyba komentowałem już ten temat i mówiłem, że zajmę się częścią artykułów.
Niemniej jednak co do głównego artykułu to niezbyt wiem co takiego działo się na początku (tylko te z o strony...) i jak sobie żyli tu userzy. Z postów jedyne co da się wywnioskować to istną samowolkę, dużo spamu i różne takie. Z kart historii też jest mały problem , gdyż nie dysponujemy odpowiednią ilością materiałów aby napisać coś w miarę rozsądnego. Ankietę przeprowadzę. Jest jeszcze inny problem - Nika poinformowała mnie w sobotę, że odchodzi z forum. Mam nadzieję, że jednak napisze te artykuły i komuś z nas je prześle.

Pn, 27 sty 2014, 12:06
Zgłoś post
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]