|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 06:31
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Parodia Wehikułu Czasu/Wpadek z Wehikułu Czasu
Autor |
Wiadomość |
ManiacComics3445
Norman
|
Parodia Wehikułu Czasu/Wpadek z Wehikułu Czasu
Wczoraj zauploudowałem i zaplanowałem film.Jest to parodia RiWC i Wpadek z RiWC.Zamiast postaci Reksia, są to powstaci MLP EG.(Wiecie skrót od Equestria Girls).Chociaż raz... I pamietajcie o subach na moim kanale. Link filmu znajdziecie poniżej. ( https://www.youtube.com/watch?v=ZASPHxQUSfA)
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Pt, 1 lis 2019, 09:06 |
|
|
klon900
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 28 wrz 2010, 14:55 Posty: 82 Lokalizacja: z Miasta Sekretów
Naklejki: 0
|
Re: Parodia Wehikułu Czasu/Wpadek z Wehikułu Czasu
xDDDDD
|
Wt, 19 lis 2019, 17:46 |
|
|
Anonim944
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 2 lip 2021, 12:07 Posty: 36 Lokalizacja: Siedziba Zakonu Ryżokitowców
|
Pokazuje że film niedostępny
|
Pt, 2 lip 2021, 16:52 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Bo autor tego filmu, czyli ManiacComics3445 skasował swój kanał, na którym był ten film. Powodem skasowania kanału była fala hejterów i krytyków zza granicy, tak jak to określił autor dzieła. Obecnie ma nowy kanał, ale niestety, film przepadł.
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
Pt, 2 lip 2021, 19:44 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Ach, te prehisotryczne czasy gdy Maniac nie doatawał ataków paniki na widok kucy... Jeszcze chyba nie miałem wtedy konta na Forum, jak dołączyłem to spamił juz tylko zdaje się mechami...
Nie rozsądnym byłoby to zamknąć?
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Pt, 16 lip 2021, 09:14 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|