Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Masz czy nie masz?
Nie jestem pewien. Na pewno mam jedną szóstą szóstki z chemii XD (tak naprawdę jedną szóstkę) , jedną szóstkę z W-Fu (podobno nawet dwie, aczkolwiek w tą drugą niezbyt wierzę) i trzy czy nawet cztery z muzyki (po znajomości - moja siostra była ulubioną i najlepszą uczennicą mojego nauczyciela muzyki). Robiłeś (robiłaś) w szkole paczkę na mikołajki?
Śr, 7 gru 2011, 15:39
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
Tu się pytamy czy masz,a nie czy robiłes.Tak wogóle to nie mam. Masz żabę w łóżku?
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
N, 11 gru 2011, 12:38
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
Chciałbyś!!!
Masz konto na Facebooku?
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
Naklejki: 3
Tak
czy masz obsesje??
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
So, 17 gru 2011, 15:40
Modnisia
Roz-krecony
Zależy na punkcie czego
Wsparłeś komentarzem Ratowanie Bloga Kyo
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Przepraszam raczej Czy masz pewność że wsparłes ratowanie bloga Kyo
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
Nie mam. Masz zęby jak dęby?
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
N, 18 gru 2011, 12:58
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
mam Masz kod na bonusy do need for speed world?
N, 15 sty 2012, 13:46
hania88
Roz-kreca się
Nie.Masz Kaczora Donalda(komiks)?
N, 15 sty 2012, 16:16
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości