|
|
Teraz jest Śr, 30 lip 2025, 22:39
|
RPG - Ratując krainę Magix...
Autor |
Wiadomość |
kalmar
Bywalec Nory
|
 Re: RPG - Ratując krainę Magix...
Wybieram a.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pn, 4 lip 2011, 15:09 |
|
 |
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Pójdę do Smokręta, czyli b)
|
Pn, 4 lip 2011, 15:44 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Kalmar:
Znalazłeś na ziemi 50 złoty. Twa twarz zyskała nowy grymas, a ty sam wziąłeś pieniądze do ręki. Zraz jednak zaczepiła cię jakaś kobieta. - Zgubiłam moją, k-k-kasę, potrzebna mi była, na wycieczkę do Ko- Ko - Konstantynopolu, widziałeś je? - Rzekła kura. Co robisz?
a) Oddajesz pieniądze. b) Nic nie mówisz, po czym odchodzisz. c) Coś innego. Co?
Frog98:
Jesteś już koło Smokręta, a ten zapłakany wyznaje ci: - Ja - ja wiem, o pilnej wiadomości, jednakże z-z-zgubiłem moje sioło!! Pomożesz mi? [Potrafisz wyczarowywać 1 przedmiot na 9 postów, dobrze się tylko zastanów.]
Co robisz?
~Zdecyduj sam~
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pn, 4 lip 2011, 17:20 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
Wybieram c. Pytam się o jakiś dowód, czy to na pewno jej pieniądze.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pn, 4 lip 2011, 17:23 |
|
 |
Frog98
Działacz Podziemia
|
Sioło? Zapewno chodziło o siodło...
Hmm... pytam się czy wie kiedy mniej więcej je zgubił. Albo gdzie.
|
Pn, 4 lip 2011, 17:25 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Przepraszam, błąd mi się wkradł. xD
Kalmar:
Wiatr wzmagał się coraz bardziej, i bardziej. Burzowe chmury otoczyły krainę. Kura zdążyła już obwiesić całe miasto, plakatami w poszukiwaniu swoich 50 złotych. Co robisz?
a) Oddajesz. b) Idziesz sobie. c) Coś innego. Co?
Frog89:
- Było to na plantacji lebiodki, około 3 miesiące temu... Buuuuu! - smokręt dalej pochlipywał.
Co robisz?
a) Wyczarowujesz siodło. b) Idziesz sobie z tąd. c) Wskakujesz na Smokręta, bez siodła.
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pn, 4 lip 2011, 17:36 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
Wybieram a
|
Pn, 4 lip 2011, 17:41 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Kalmar: Uradowana kura wyściskała cię, a na jej twarzy zagościł uśmiech. - Wybawco, może chcesz lecieć ze mną? Należy ci się, po tak desperackim akcie. Lot będzie trwał niecałą godzinę, polecimy statkiem kosmicznym. - Kobieta zakończyła, wielce uradowana. Co robisz?
a) Polecę! b) Zostaję tu! c) Coś innego. co?
|
Pn, 4 lip 2011, 17:50 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
Wybieram a. Mam tylko nadzieję, że ona nie chce mnie porwać! 
|
Pn, 4 lip 2011, 18:06 |
|
 |
Frog98
Działacz Podziemia
|
Niech stracę...
c)
|
Pn, 4 lip 2011, 18:55 |
|
 |
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
 |  |  |  | Rilana napisał(a): - Weeeee! - Rzekł jakiś, bezmózgi rudy kot, o imieniu Rilana. Przejdźmy jednak do spraw ważniejszych, konkretnie o wasz początek. Proszę, oto wasze szaty, oraz różdżki, podstawowe przybory maga. Z czasem wasza siła będzie rosnąć, tak, byście pokonali tego, który wszystko zniszczył. Pogoda na dworze jest dość ładna, jednakże jest cicho, za cicho... Może to oznaczać iż nadciąga burza. Stoicie teraz, przed uniwersytetem, co robicie?
a) Rozglądacie się, za czymś przydatnym na ziemi. b) Rozglądacie się za ofertami pracy. c) Bawicie się różdżką. d) Coś innego. Co?
Jeżeli chcesz dołączyć, możesz zgłosić się w trakcie zabawy. :3 |  |  |  |  |
Wybiorę C. Ciekawe, co z tego wyniknie...
|
Pn, 4 lip 2011, 20:30 |
|
 |
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
Naklejki: 0
|
b)
|
Pn, 4 lip 2011, 20:58 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Kalmar:
Doleciałeś spokojnie, i szczęśliwie. Znajdujesz się teraz w Konstantynopolu, gdzie przebywa aktualnie Gulguldryk. Co robisz?
a) Idziesz do Gryfindyka. b) Rozglądasz się za ofertami pracy. c) Coś innego. Co?
Frog98:
Smokręt nie co przestraszony, wziął cie na grzbiet. Burza wzmagała się,a ty spadłeś ze Smoka. Znajdujesz się teraz w jakimś zbiorniku wodnym, lecz przez ciemność trudno ci orzec. Co robisz?
a) Szukasz Smokręta. b) Używasz czaru Lumos. [Światło] c) Coś innego. Co?
Sergio: W wyniku zabawy z różdżką, podpalasz krainę, potem ją gasisz, gdy nagle stało się coś dziwnego. Zaczęła ona migotać, A jeden z sześciu otworów na kamienie, zapełnił się brylancikiem. Twa różdżka zyskała poziom doświadczenia, jej moc jest teraz silniejsza. Co robisz?
a) Bawisz się dalej. b) Idziesz do Uniwersytetu Magi. c) Coś innego. Co?
Bartosz:
Znalazłeś te same oferty, co u Froga. Którą wybierasz?
|
Pn, 4 lip 2011, 23:28 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
Wybieram a, zanim ten indyk poleci gdzieś indziej.
|
Wt, 5 lip 2011, 08:07 |
|
 |
Frog98
Działacz Podziemia
|
a) poszukam Smokręta
|
Wt, 5 lip 2011, 09:57 |