Autor, nie zostanę fanem psychorapu. Przecież ten ksiądz fajnie rapuje i dzięki niemu ten rodzaj muzyki zaczął mi się podobać. A co do utworu, to 9,5/10.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Pt, 7 lis 2014, 17:27
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Dobra, piosenka zbyt mi się nie podoba, jakoś taka nijaka dla mnie jest, poza tym teledysk też zbyt mi się nie podoba, nie lubię stylu mangi zbytnio, ale dobra, chodzi o piosenkę nie teledysk.
Treść, treść z tego co zrozumiałem jest chyba raczej dobra, ciekawa, ale cóż, nie jestem za dobry z rozumienia obcojęzycznych piosenek.
Cóż, poza fajne brzmienie gitary, i to jest plus, lecz minusem dużym jest głos śpiewaka, brzmi on chrypowato, jak by się darł ktoś, w metalu lubię brzmienie elektrycznej gitary, lecz natomiast nie lubię tego nieprzyjemnego dla mnie głosu, po prostu nie lubię jak ktoś się tak drze, to tylko psuje piosenkę, zbyt to brzmi jakby gość miał chrypę
Tak wgl to ogólnie wstawiam 4/10 za głos, teledysk i wgl, niezbyt przypadła mi do gustu...cóż, każdy ma inny gust...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości