|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 17:30
|
Autor |
Wiadomość |
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Re: Turniej postaci
Ja dzisiaj wyjątkowo nie będę chronił słabszego i dam głos na Szalonego Kapelusznika, bo to władca wszechświata PR i jeśli pstryknie palcami zniknie połowa fandomu, w tym Kret z Kosiarką
|
Cz, 4 lut 2021, 08:54 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Uwielbiam Kreta z kosiarką i chciałbym dać mu większą rolę w RiPbK, no ale jednak to Szalony Kapelusznik pozostaje jedną z najważniejszych postaci PR, o czym świadczy zmieniona niedawno nazwa grupki na FB
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 4 lut 2021, 11:40 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Milościwy pan i władca Szalony Kapelusznik versus podrzędny wytwór własnego inside joke'a, Kret z kosiarką. Nawet nie ma o czym mówić. Kret z kosiarką nawet nie ma jakiegoś ciekawszego backstory, a na temat stanu ontologicznego Kapelusznika można by napisać cały referat. Niewątpliwie ciekawsza postać
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Cz, 4 lut 2021, 12:55 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
|
Nienawidzę Kreta z kosiarką powinien zdechnąć, umrzeć, wywalić się o magnez, połknąć magnes, dostać mikserem w kosiarkę i wgl. bym go utopił w tych jego zaglonowanych śluzach. A potem zmusił do wdychania odoru sera spod ogona burmistrza z którym tak chętnie współpracuje, żeby uniemożliwić uratowanie króla kretów.
Głos na SzKa
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Cz, 4 lut 2021, 13:34 |
|
|
ManiacComics3445
Norman
|
Szalony Kapelusznik to dobra postać, śmieszne żarty, fajne urównki za kulis ect. po prostu fajnie się go słucha, jednak niestety nie wystąpił w nowej serii, a szkoda choć Kret z Kosiarką coś tam wspomniał o trzech panach więc możliwe że to musi być on...no właśnie Kret z Kosiarką, taka tam postać też fajna, ponura, fajnie się z nim gada tylko szkoda że musiał stać w jednym miejscy bo jego kosiarka się zepsuła.
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Cz, 4 lut 2021, 15:17 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
@Maniac Ciekawe, tekstu o trzech panach nie kojarzę. Napisz też proszę wyraźniej, którego wybierasz.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 4 lut 2021, 15:22 |
|
|
ManiacComics3445
Norman
|
Od: Szalony Kapelusznik
|
Cz, 4 lut 2021, 17:57 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Po wyrównanym pojedynku i zbliżonych wynikach, Pan Hrynkiewicz pokonał FacetaZKosąVol2 aż 5 do 1.
Dziejszy pojedynek: Mistrz Autobus kontra Shlafrock Holmes Dzisiaj fajnie by było gdyby zagłosował Hurricane. W końcu ma dziś urodziny, a jeśli dojdzie do remisu, będę kierować się jego głosem
|
Pt, 5 lut 2021, 06:53 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Mistrz Autobus, bo cały Zakon Ryżokitowców to jak dla mnie najlepszy przeciwnik z całej serii, który nie jest zły bo tak, ale ma dobrze wytłumaczone intencje i stan Zakonu w czasach Mistrza Autobusa pokazuje do czego może prowadzić fanatyzm
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Pt, 5 lut 2021, 09:16 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
A ja wesprę Shlafrocka Holmes'a bo bardzo go lubię, tak samo jak Mistrza Autobusa, ale jednak no Shlafrock lepszy
|
Pt, 5 lut 2021, 09:22 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Śmiechłem XD Aaaa ale teraz trudny pojedynek. Shlafrock Holmes największy wolny umysł tamtych czasów, słynny detektyw i przyjaciel Kapitana Nemo, czy może pełen pasji i determinacji Mistrz Autobus przodownik dobrej zmiany w postaci uprzejmości NEXUS, lis, który oddał wszystko, by wypełnić tysiącletnią misję zakonu? Wyznawca zimnej logiki czy fanatyk przedwiecznej tradycji Ryżokitowców? Ciężki wybór. Choć mi chyba bliżej do tego drugiego, stawiam na Shlafrocka
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Pt, 5 lut 2021, 09:26 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Trudny wybór. Bardzo cenię Mistrza Autobusa i zgadzam się ze zdaniami Chrumburaka i Kaczora na jego temat (z tym, że moim zdaniem Kornelek był lepszym złoczyńcą od Ryżokitowców) i dlatego zirytował mnie trochę Playboii redukując liczbę Ryżokitowców w swoim turnieju, ale jednak wolę wspierać wolnomyślicieli (w dodatku bardziej rozbudowanych w grze pod względem charakteru), takich jak Shlafrock Holmes.
|
Pt, 5 lut 2021, 09:34 |
|
|
ManiacComics3445
Norman
|
Szlafrok Holmes co moge o nim powiedzieć, to fajna postać, bardzo pomocny, mistrz przebrań i bardzo mądry, lubie go a Mistrz Autobus to zwykła postać, nic nie zrobił specjalnego poza rozkazamii no, zabardzo go nie lubie.
|
Pt, 5 lut 2021, 13:05 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Sytuacja powtórzyła się. Shlafrock pokonał mistrza Autobusa aż 5 do 1. Ale niepowtórzę tego żartu co wczoraj, bo już będzie nieśmieszny Dzisiaj walka między dwoma Re-mole-ucjonistami Molly kontra Fernando Gomez
|
So, 6 lut 2021, 06:53 |
|
|
ManiacComics3445
Norman
|
Molly to dobra postać nie powiem, waleczna, wojownicza, bojowniczka, za się na taktykach, jest przegenialna, za to jako Żona Kretesa czasem bywa wybrewna ale da się z nią wytrzymać, to jest super postać.Fernando Gomez to taki zwykły rewolucjonista, zbytnio nie walczył gdyż Rewolucja opierała się głównie na obaleniu króla, a on sam nie potrafił obronić się przed strażnikami wraz Alfredo i był takim zwykłym rewolucjonistą co ma swoje lata (choć tego nie widać) to postać uważam za średnią.
|
So, 6 lut 2021, 07:48 |
|
|