|
|
Teraz jest Pn, 30 gru 2024, 23:24
|
Autor |
Wiadomość |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Bobror i Kraina Bajek. Nie chce mi się czekać :p.
Ile jest części do żurawia?
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Pn, 4 sty 2010, 17:29 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
11.
Mi także nie chcę się czekać więc zadam:
Kto niósł dywan na zdjęciu które analizował Kretes w R-MS?
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Pn, 4 sty 2010, 17:44 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Krety z rewolki ;p
Jesteśmy trio więc zadaję:
Gdzie Smokręt występuje oprócz RiC?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 4 sty 2010, 17:50 |
|
|
the best
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 18 paź 2009, 15:43 Posty: 64 Lokalizacja: pewnie z the bestolandii ^_^
|
Rewolucjoniści (szczóry)
nie chce mi się czekać więc
Ile jest pięter w RIKTTW
_________________a ja umiem robić takie literki Д & ϗ ψ Ж ـش- nie kopiować bo dostaniecie od pana policjanta pałą po głowielogujcie się na: http://www.reksio123.fora.plAvek wykonany przez Adamamaga
|
Pn, 4 sty 2010, 17:50 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
the best:54
papierowy mario: w jaiejś grze nie pamiętam jakiej z am i był przeszkodą
czy reksio był czarodziejem
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Pn, 4 sty 2010, 18:19 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Tak.
Czy Spielemauster występował w RIKWA?
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Pn, 4 sty 2010, 18:33 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
|
Tak, jako 1 czarodziej, którego trzeba było pokonać.
Dlaczego w R-MS krety nie mogły wyjść poza Pokopane ?
|
Pn, 4 sty 2010, 18:38 |
|
|
rabitt
Norman
|
Ponieważ wszczepiono im chipy które pikały i swędziało krety kiedy wyszły z poza miasta.
Skąd w Kornelek wziął się w RIU?
|
Pn, 4 sty 2010, 18:43 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Ufo kury go porwały.
Które oko Reksio ma pomarańczowe ?
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
Pn, 4 sty 2010, 18:47 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Żadne ;p Oczy na czarne.
Jak nazywał się szczur który był burmistrzem?
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pn, 4 sty 2010, 19:07 |
|
|
Criss
Norman
|
ekscelencja
Czy że w bogu twarogu Dizel zrobił dziury?
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
Pn, 4 sty 2010, 19:34 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 4 sty 2010, 19:54 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
|
Chodzi mu o RiKN, to był moment, kiedy szukali prowiantu. Nie, to nie był on, tylko jakaś myszka.
Co było w R-MS wcześniej od pomnika rewolucji na miejscu podziemnego przejścia do szczurów ?
|
Pn, 4 sty 2010, 21:01 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Porównaj sobie moje zdanie i jego ;p
Kibelek
Podaj pełny tekst Kretesa po powrocie od burmistrza.
|
Pn, 4 sty 2010, 21:22 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
To nie była byle myszka tylko szczurek Sokole Oko (konsternacja.. ) i to jest prawidłowa odpowiedź ^^
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 4 sty 2010, 21:35 |
|
|