|
|
Teraz jest So, 2 lis 2024, 00:21
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ
Kosmiczne makarony w papierowe ufokury i papierowe jajfightery, gdy papierowy od-ku-rzacz odkurzał jajo z papierowych kur. -Trochę za dużo papieru... na kilometr śmierdzi biurokracją - mruknął Kretes.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 22 lis 2011, 16:36 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Nagle wszystko ucichło. To kretes skakał na skakance.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Wt, 22 lis 2011, 19:08 |
|
|
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
|
Nagle skakanka zamieniła się w Serpentusa Snejka z rady siedmiu czarodzieji
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
|
N, 27 lis 2011, 07:44 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Snejk ugryzł Kretesa. Ten zawył z bólu. Okazało się, że zęby Serpentusa są zatrute.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 27 lis 2011, 09:56 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
|
Kogut Wynalazca szybko pobiegł do warsztatu.Wrócił i zidentyfikował truciznę.Była to trucizna...
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
N, 27 lis 2011, 11:17 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
makaronowa. Można było ją wyleczyć tylko znienawidzonym przez Kretesa wyciągiem z pokrzywy zmieszanym z...
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 27 lis 2011, 12:18 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
|
Jajkami ufokur
|
N, 27 lis 2011, 12:49 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
|
Ale problem był w tym że nie mieli jajek UFOkur
|
So, 3 gru 2011, 11:42 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Kogucie,pokasz projekt wajhadłowca.- Powiedział kretes. - Mamy też części, doskonale! -Powiedział kogut. Reksio z kretesem zbudowali wajhadłowiec i polecieli. -Jesteśmy, Reksiu bierz UFOkury i wracamy. -Powiedział kretes.
|
So, 3 gru 2011, 14:41 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Ufokury szybko zniosły jaja. Reksio zmieszał je z wyciągiem z pokrzywy i makaronem i podał Kretesowi. Ten zjadł z apetytem makaron i jajka, ale zostawił wyciąg. Tymczasem rana zadana przez Serpentusa jątrzyła się i widać było, że kret wkrótce umrze, jeśli nie zje odtrutki. Reksio i przyjaciele nie mieli wyboru: związali Kretesa i siłą podali mu jajka i wyciąg.
|
So, 3 gru 2011, 18:23 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
|
A gdy kretesowi zagoiła się rana to pojawił się portal czasoprzestrzeny i coś ciemnego porwało kretesa.
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
N, 4 gru 2011, 21:34 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Hau au auuuu rrr rałp?
-powiedział Reksio. -No nie wiem,reksiu wskocz do portalu. -Hau Hał Ał Au Auuuu Bl Rrr!
|
Pn, 5 gru 2011, 17:56 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Okazało się, że to nie był portal tylko ściana i po chwili Kretes zjechał z niej plackiem.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 6 gru 2011, 18:02 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
|
Reksiu dziwne- powiedział kretes mam ochotę na placka. Kretesku jesteś na diecie powiedziała Molly
|
Wt, 6 gru 2011, 18:39 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
|
Lecz molly nie była już molly'a (nieiwiem jak napisać) tylko makaronem który kretes chciał zjeść (tak naprawde to przez diete kretesowi wydawało się że to makaron)
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Wt, 6 gru 2011, 22:33 |
|
|