a kiedy Reksio wylał na nich colę,Molly wypadło futerko(ufff jak dobrze,że ona ma ubrania xD)
Ale skąd miała futro skoro była makaronem?
Cz, 8 gru 2011, 14:17
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Re: NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ
Po prostu:
Spoiler:
zażyła radioaktywny szampon z radioaktywnych buraków doustnie jako suplement diety .
Ale nagle znów stała się sobą i zlała Kretesa za to, że umazał jej ciuchy ketchupem. Zlała go...
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
Cz, 8 gru 2011, 18:42
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
orzechowym (znienawidzonym przez Kretesa)
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
Cz, 8 gru 2011, 20:37
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Nagle ufokury strzeliły w nich jakimś podejrzanym laserem i wszyscy wrócili do momentu poznania...niestety okazało się,że Reksio wylądował tam gdzie poznali Molly,a Kretes tam gdzie poznali Kari Matę Harę...Co teraz będzie?Czy przeżyją przygody sami???Piszcie ;D
Jednak przyszła rzeczywistość i rozprawka userki klau poszła w niepamięć, konkretniej jej post cofnął się przez przypadek do czasów, gdy jeszcze nie było Internetu, więc wiadomość przepadła. Tymczasem...
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Pt, 9 gru 2011, 13:00
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Czas zupełnie się odwrócił. Kari-Mata była kotką, Molly była zła, Reksio tchórzliwy, a Kretes urodzonym optymistą.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Pt, 9 gru 2011, 13:04
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Wtedy na scenę dziejów weszła MAszyna Do NAprawiania CZasu i naprawiła te wybryki. Po chwili zniknęła i...
Pt, 9 gru 2011, 15:25
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
Pojawił się znajomy "kolega" czyli..
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
Pt, 9 gru 2011, 15:28
stritz
Roz-kreca się
TRAKTOR
Pt, 9 gru 2011, 17:32
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
i zaczął od klau
_________________ Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości