|
|
Teraz jest N, 26 sty 2025, 13:04
|
Autor |
Wiadomość |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Re: RPG Luka
Dadi :
Masz już ziarna pod dostatkiem, zaczyna nie mieścić się w magazynku. Na Kurakisie sytuacja w miarę spokojna. Co robisz?
A) Lecę na Kuran B) Lecę na ... (uzupełnij gdzie) C) Rozglądasz się D) Idziesz przez labirynt czerwi do wioski Fermentów E) coś innego
Frog :
Przedzierasz się przez krzaki i zauważasz ... UFO! Obok niego kroczą Ufokury! Co robisz?
A) Walczę z nimi B) Idę o tym poinformować resztę C) Uciekam D) coś innego
Nieznany :
QUEST #1 - Problem z paliwem Treść zadania : Szefowi stacji paliw zginęło w ostatnim czasie nieco pieniędzy przez co zarobki z paliwa się nie zgadzają. Zleceniodawca : Szef stacji paliw Nagroda : 50$
Przyjmujesz questa, czy nie przyjmujesz?
|
N, 20 mar 2011, 19:24 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Przyjmuję.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 20 mar 2011, 19:27 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
D) Próbuję się przedrzeć do statku kosmicznego.
|
N, 20 mar 2011, 19:27 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Idę do wioski Fermentów i szukam sprzymierzeńców do walki.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
N, 20 mar 2011, 19:28 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Nieznany :
A więc co robisz żeby go rozwiązać?
A) Przeglądasz księgi rachunkowe B) Szukasz pieniędzy w sklepie przy stacji C) Szukasz pieniędzy na stacji D) coś innego
Frog :
Niestety ufokury cię zauważają i strzelają cię w łapę (-7HP). Co robisz?
A) Dalej próbujesz się wedrzeć B) Wołasz ''ratunku'' C) Uciekasz D) Walczysz z ufokurami E) coś innego
Dadi :
Przeszłeś labirynt czerwi, ale nieco cię one pokąsiły (-13HP). Wchodzisz do wioski Fermentów, a chodzą po niej ufokury! Zakuły w kajdany tutejszych i wprowadzają ich do UFO. Co robisz?
A) Odwracasz uwagę kur B) Walczysz z kurami C) Uciekasz D) coś innego
|
N, 20 mar 2011, 19:33 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Atakuje ich. Do walki używał Kluska, wszystkiego co mam pod ręką i elementu zaskoszenia.
|
N, 20 mar 2011, 19:37 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Erm... A ja?
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
N, 20 mar 2011, 19:39 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Dadi : Strzelasz do dwóch ufokur i trafiasz jedną z nich (+1XP). Dwie inne ufokury strzelają do ciebie i unikasz strzału jednej (+1XP), (-2HP). Masz 85HP, jedna kura ma 35HP, a pozostałe 3 po 50HP. Co robisz? A) Strzelasz do wszystkiego co się rusza B) Strzelasz do osłabionej ufokury C) Strzelasz do 3 silniejszych ufokur D) coś innego
|
N, 20 mar 2011, 19:46 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Najpierw strzelam do słabszej później do silniejszych. Gdy skończy mi się amunicja, albo będę miał mało HP to uciekam do Bociana.
|
N, 20 mar 2011, 19:48 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Lecę do góry i atakuję tych drani.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 20 mar 2011, 20:09 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
C) Maldurf robi dokładnie to samo co wcześniej.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 20 mar 2011, 20:11 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Dadi :
Udało ci się omdleć słabszą kurę (+3XP) i omdleć jedną silniejszą (+4XP). Strzeliłeś też także do tamtych, ale trafiłeś jedną tylko raz (+1XP), przez co ma ona 40HP. Skończyła ci się jednak amunicja. Uciekając przez labirynt czerwi, potknąłeś się i ufokury cię dogoniły. Co robisz (wolność wyboru)?
Traktor :
Spotykasz całe stado ufokur, nieco je atakujesz (+3XP). Jednak zaatakowały cię one i straciłeś 12HP. Co robisz?
Donat :
Wrogowie cię atakują i twój statek jest mocno poobijany, a ty trafiasz ich tylko pięć razy (+5XP). Co robisz?
|
N, 20 mar 2011, 20:17 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Już napisałem - lecę na kran zobaczyć co tam się stało.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
N, 20 mar 2011, 20:21 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Siła -2 Szybkość -2 Inteligencja -2 Celność -2
|
N, 20 mar 2011, 20:23 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Kolo :
Tylko czym polecisz?
Rdusiu :
Jest wczesny poranek i dowiadujecie się, że Kuran został zbombardowany przez obce myśliwce i bombowce, a Kraina Czarów została zniszczona przez Drób Chaosu. Co robisz?
A) Lecę na Kuran B) Lecę do Krainy Czarów C) Zostaję w domu D) coś innego (napisz co)
|
N, 20 mar 2011, 20:26 |
|
|