|
|
Teraz jest Cz, 31 lip 2025, 00:20
|
Autor |
Wiadomość |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
 Re: Spełnij marzenie.
A ja ciągle gram, dodatki mam, więc podstawową ci dam! Dziwne, bo nie znam Cię Chcę mieć to oto zielone cudo: Klik, klik!
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
So, 8 paź 2011, 22:49 |
|
 |
Bartu35
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 31 lip 2011, 19:16 Posty: 29 Lokalizacja: Miasto sekretów 2
Naklejki: 0
|
w sklepie rozdają chcę być moderatorem (i co na to powiecie?)
_________________ Na fb pisza tylko "LOL spadl snieg LOL"...
|
Pt, 4 lis 2011, 20:45 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Dizel wysłał ci zaproszenie. A co powiecie na to? Chcę być super-adminem tego Forum Dobrze, że to tylko marzenie. xD /Dizel
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 11 lis 2011, 15:44 |
|
 |
hania88
Roz-kreca się
|
wygrałeś w losowaniu organizowanym przez aidem media na forum.
Pn, 23 sty 2012, 14:38 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
A marzenie? Chciałbym... hmm... zostać Imperatorem Galaktyki.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 23 sty 2012, 15:45 |
|
 |
hania88
Roz-kreca się
|
Twój przyjaciel ma dobre kontakty i proponuje ci pracę. Marzenie:Chciałabym mieć długie włosy(mam trochę poniżej uszu)
Pn, 23 sty 2012, 16:06 |
|
 |
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
Znajdujesz flakonik z FRUGO i okazuje się że wydłuża wlosy.Przy okazji w koszu jest parę ładnych peruk.
Chcę mieć wszystko (i wszechświat XD)
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360 .jpg)
|
Śr, 21 mar 2012, 20:44 |
|
 |
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3
|
Na nonsensopedi dostałeś się do panelu administracyjnego świata i dostałeś wszystko.
Chcę mieć zapas czarnego FRUGO na całe życie
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
|
Pt, 13 kwi 2012, 15:16 |
|
 |
Guard
Roz-krecony
|
W tym roku wysłali każdemu zapas FRUGO na całe życie, dziwne.
Chcę mieć Kingdoms of Amalur Reckoning
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360 .jpg)
|
So, 14 kwi 2012, 11:49 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop! Opiszę ci następny dzień Drynn! Ktoś: Mam paczkę dla państwa. Ty: Ale ja nic nie zamawiałem Ktoś: Wiem, tylko, że twórcy pod wpływem Bardzo-Potężnego-Ktosia postanowili ci wysłać darmową paczkę. Ty: A co tam jest? Ktoś: Kingdoms of Amalur Reckoning
Chciałbym by Forum odżyło.
|
So, 20 kwi 2013, 06:21 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
CoS2 jest już za pasem, a więc, jak z każdą publikacją gry, nastąpi ożywienie po premierze. Chciałbym, by hejterzy wszelkiej maści przestali prześladować internet.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
So, 20 kwi 2013, 09:11 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Nagle hejterzy wszelkiej maści napisali wszędzie przeproszenie za prześladowania. Od tego czasu InterNet stał się wolnym dobrem każdego człowieka. Innymi słowy, prześladowania się skończyły. Chciałbym by znów powstała gra z Reksiem w 2D.
|
So, 20 kwi 2013, 09:15 |
|
 |
takijeden
Norman
|
Nagle Very Nice Studio zbankrutowało! Członwnkowie powrócili do AidemMedia i na kolanach wybłagali o posadę w robieniu jeszcze jednej gry ze starej serii z Reksiem. AidemMedia z radością się zgodziło.
(Wyzwanie) Chcę otrzymać w jakiś realny sposób hipopotama.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pn, 22 kwi 2013, 14:51 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Chciałaś zwierzątko. Przypadkowo w sklepie zoologicznym była przecena na zwierzęta osowojne. Jakoż iż błagałeś swych rodziców o zwierzątko, kupili przecenionego i (ponoć) oswojonego aligatorka. Chcę, by Bardzo-Potężny-Ktoś spełnił wszystkim zepsute marzenia!!!
|
Pn, 22 kwi 2013, 15:23 |
|
 |
Guard
Roz-krecony
|
W końcu odczepiłeś się od Asasynów. No co, sam tak chciałeś w Zepsutych Marzeniach.Tak więc, chcę: Samochód Prawo jazdy Blisko TESCO 115 złotych Otóż miałem na prawdę sytuację, byłem w TESCO w dziale z grami oglądając gry na PSP. Wychodząc, zauważyłem ACIII, pooglądałem i patrz no: Washington Edition: 115 złoty, Standart Edition: 130! LOOOOL!!! 
|
Pn, 22 kwi 2013, 16:59 |
|
|