|
|
Teraz jest Wt, 8 kwi 2025, 09:13
|
Userzy Forum PR (i nie tylko) jako...
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
 Re: Userzy Forum PR (i nie tylko) jako...
To będzie jakoś tak... pytanie nie precyzuje, czy chodzi o magię z TRT, HP, TES czy jeszcze czegoś innego, więc dam się ponieść wyobraźni... Reksio - magia odwagi Kretes - magia wzmacniająca Kogut Wynalazca - magia kreacji Kurator en  - magia iluzji Molly - magia emocji Maldurf - magia technologii Jean-Paul - magia głosu Kretti - magia obronna Żabba - magia hipnotyczna Kott - magia natury Jakie klasy mieliby użytkownicy FPR jako postacie z RPG?
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 12 gru 2016, 16:40 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Dizel - Paryż Adam - Paryż Kretes - Średniowiecze (RiWC) Dawid - Kair Czarny - Piklibia Doktor - na pokładzie Nautilusa Art - okolice góry Mollymoo Olexo - Wyspa Czarnych Kur Autor - Kurakis Api - Pokopane PKD - Kraina Bajek
Jaki wspólny biznes mogliby otworzyć mieszkańcy Podwórka i jakie prace by w nim wykonywali, jakie funkcje pełnili?
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Śr, 28 gru 2016, 21:47 |
|
 |
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3
|
Legenda: 1.kolor kapelusza: N - niebieski, C - czerwony 2.kolor płaszcza 3.wzór na płaszczu K- księżyce, G - gwiazdy - B - bolesne czipsy* NNK - Czarny - Ciemność - Bobror NNG - Adam - Zamiana w żabe - Magix NCK - Art - Ochrona przed budyniem - Bobror NCG - Dawid - Ochrona przed snem - Piklibia CNK - Api - Ochrona przed kołami i wirami - Kraina Lodu CNG - Autor - Ochrona przed plagą much - Bobror CCK - Kretes - germanizacja - Plaga much - Piklibia CCG - Dizel - Kula budyniu - Magix CCB - Olexo - Sen - Kraina Bajek NNB - Doktor - Koła i wiry - Kraina Bajek CNB - PKD - Ochrona przed ciemnością - Magix * bo już sie skończyły kombinacje xD Na jakich instrumentach muzycznych graliby mieszkańcy podwórka?
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
|
Pt, 30 gru 2016, 21:09 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Reksio - gitara Kretes - Tuba Kogut Wynalazca - trąbka Kuratoren - gitara elektryczna Molly - flet Kari Mata- tamburyn
Jakimi politykami byliby userzy FPR?
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
So, 31 gru 2016, 16:37 |
|
 |
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 230 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Okej, zacząłem to pisać tak ze dwa tygodnie temu, kiedy Doktor zachęcał do odkopania tego tematu, i wreszcie udało mi się skończyć ten post. AdamMag - Into the wild (2007, S. Penn) Artur - Siła spokoju (2006, reż. V. Salva; sam go kiedyś polecał, więc trochę pójście na łatwiznę, ale nic mi do niego nie pasuje jak ten film) Autor8 - Droga Aszera (2017, reż. M. Yaik) Dareksio - Vabank (1981, reż. J. Machulski) Dawid6 - W samo południe (1952, reż. F. Zinnemann) Don Basilo - Pewnego razu... w Hollywood (2019, reż. Q. Tarantino) Hurricane - Dyktator (2012, L. Charles; jeden z najgorszych, najbardziej żenujących filmów jakie widziałem w życiu. Jak ktoś nie widział, to serdecznie nie polecam. Ale przemiana głównego bohatera jakoś tak mi się skojarzyła z Hurrim, a nie wiedziałem co innego dać. Choć jego oczywiście nie podejrzewałbym o tak obrzydliwe zachowania jak bohatera filmu) Kaczor Dziennikarski - Who's the man? (1993, reż. T. Demme) Kretes102 - Bulworth (1998, W. Beatty) kretonpodziemny - Trzynastu zabójców (2010, reż. Miike T. - nazwisko reżysera wcześniej mi nieznane, nomen omen; remake filmu z 1963) ManiacComics3445 - Transformers 3 (jakżeżby inaczej, 2011, reż. M. Bay) myśliwy112 - E=mc2 (2002, reż. O. Łubaszenko) Newt Salamander - Dyktator (1940, reż. C. Chaplin) Harry Potter i Zakon Feniksa (bo jak tworzył serwer to prawie jakby tworzył OotF lub Gwardię Dumbledore'a; 2007, reż. D. Yates) Śmierciojad - Erin Brokovich (2000, reż. S. Soderbergh) Reksio8000000000 - Srpski film (2010, reż. S. Spasojević) Ż.Art - Imię Róży (1985, reż. J. Annaud) Swoją drogą, wadą tej zabawy jest to, że poza Reksiem większość z nas nie ma aż tak dużo wspólnych zainteresowań, więc ciężko wymyśleć takie zadanie dla kolejnej osoby, żeby wiedziała w ogóle o co chodzi. Ja na przykład kinomanem jestem żadnym, więc w wielu przypadkach strasznie ciężko było mi coś dobrać (np. Artowi, któremu ostatecznie dałem książkę  Swoją drogą dopiero jak skończyłem, to zauważyłem, że Doktor dopuszczał też seriale  ). Może lepiej zatem, żeby każdy pisał sobie tu dowolnie swoje pomysły, jako kogo można przedstawić członków fandomu/postaci z PR? Jak kogoś to interesuje, t niech sam opracuje listę "postaci z Reksia jako albumy Metalliki", bo raczej więcej osób, które byłyby to w stanie zrobić to tu nie ma. Jeśli to zły pomysł, to niech następna osoba zrobi "członkowie fandomu jako ktokolwiek" i niech sobie dalej leci jak było.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny 
|
N, 27 cze 2021, 13:41 |
|
 |
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Kim byłyby osoby z fandomu, jako postacie z oper: Ż.Art-> Rigoletto (Rigoletto) Autor8-> Wielki Inkwizytor (Don Carlos) kretonpodziemny-> Figaro (Cyrulik Sewilski) Kretes102-> Don Basilio (Cyrulik Sewilski) Picus-> Griemin (Eugeniusz Oniegin) Api-> Abigaile (Nabucco) Laura-> Maddalena (Rigoletto) Hurricane-> podesta Gottardo (Sroka Złodziejka) Doktor-> Doktor (Wozzeck) Dawid6-> Amonasro (Aida) Czarny-> Finn (Rusłan i Ludmiła)
|
N, 27 cze 2021, 14:36 |
|
 |
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 230 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Userzy FPR jako koreańskie zespoły/soliści:
AdamMag - JK Tiger Artur - LOONA Autor8 - Monsta X? Trochę nie mam pomysłu... Burak Chrumburak - Block B Dareksio - Somi Dawid6 - Bolbbalgan4 Doktor - Sunwoo Junga Don Basilo - Dreamcatcher Hurricane - stare B.A.P Kaczor Dziennikarski - Blackpink, bo tak samo często coś wypuszczamy (G)I-dle Kretes102 - JYP kretonpodziemny - BTS myśliwy112 - EXO Newt Salamander - EPEX Śmierciojad - A.C.E Ż.Art - Epik High, a szczególnie Tablo
Lista z postaciami z Merlina też za jakiś czas będzie, jakby ktoś się zastanawiał
|
Wt, 17 sie 2021, 20:17 |
|
 |
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Userzy fandomu jako losowe ciągi liter Kaczor dziennikarski- fkdkns Chrumburak- jdkskwka Art- amicuk Dove kdksoaoqosk Artur kdlwlalal Kretes102 Rubnaek Kretonpodziemny ffcujdksk
Ostatnio edytowano Wt, 24 sie 2021, 18:53 przez Dawid6, łącznie edytowano 1 raz
korekta ziarna generatora losowego
|
Cz, 19 sie 2021, 07:23 |
|
 |
Kaczor Dziennikarski
Norman
|
Obiecane userzy FPR jako postaci z Merlina:
AdamMag - Balinor (ojciec Merlina) Artur - Geoffrey z Monmouth (bibliotekarz) Autor8 - Morgause Burak Chrumburak - Percival Dareksio - Izolda Dawid6 - Gajusz Doktor - Nimueh Don Basilo - Gwaine Hurricane - Elyan Kaczor Dziennikarski - Lancelot(?) Kretes102 - Caerleon kretonpodziemny - Merlin myśliwy112 - Kilgharrah (smok) Newt Salamander - Artur Śmierciojad - Guinevere Tori - Aglain (przywódca druidów) Ż.Art - Alator
|
Cz, 4 lis 2021, 22:05 |
|
 |
Kaczor Dziennikarski
Norman
|
Ech, kiedyś tu było więcej stron, niż jedna... Userzy FPR jako odłamy religijne i systemy wierzeń: AdamMag - Deizm Artur - Wadżrajana (Buddyzm) Autor8 - Katolicyzm (Chrześcijaństwo) Burak Chrumburak - Pastafarianizm Dawid6 - Prawosławie (Chrześcijaństwo) To, że nie będzie tu osoby, która powinna tu być, tak boli Don Basilo - Sufizm (Islam) Hurricane - Hinduizm Kaczor Dziennikarski - Wyznawcy Bakterii Coli Kretes102 - Sunnizm (Islam) kretonpodziemny - Szyizm (Islam) myśliwy112 - Pluszowy katolicyzm (Chrześcijaństwo) Newt Salamander - Anglikanizm (Chrześcijaństwo) Nika (co, podobno czasem wchodzi) - Shintoizm Śmierciojad - Zaratusztrianizm Tori - Judaizm neoortodoksyjny Winicjusz - Jediizm Ż.Art - Sikhizm
|
Wt, 28 gru 2021, 22:33 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Postaci z Disco Elysium jako członkowie fandomu PR: Hurricane - Kim Kitsuragi XC - Cuno Szynkacz - Miarogłowy Doktor - Mów mi Mañana Newt Salamander - Evrart Claire Kretonpodziemny - Titus Hardie Darek - Dezerter
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Śr, 6 kwi 2022, 16:22 |
|
 |
Kaczor Dziennikarski
Norman
|
Użytkownicy Forum jako lokacje z MU, rasy/organizacje oraz postaci (nie mogłem się zdecydować na jedno) z uniwersum BIONICLE: AaronFox - Visorak, Ko-Matoranie, Krahka AdamMag - Wyspa Keetongu, Zakon Mata Nui, Artakha Artur - Wyspa na której mieszkała istota z protodermis, Turaga, Jovan Autor8 - Mangaia, Toa Mangai (nomen-omen), Dume Burak Chrumburak - Południowy Kontynent, Piraka (za lubienie piraka rapu), Brutaka Dawid6 - Archiwum, Bohroki (chęć oczyszczenia wszystkiego z wszystkiego to prawie jak chęć archiwizacji, prawda? Przeciwieństwa się przyciągają itd... Może jednak powinni być np. Onu-Matoranie, ale trochę monotematycznie by wyszło wtedy), Nuparu Osoba, która byłaby tutaj na pewno dostałaby Velikę jako postać, reszty nie jestem pewien, wyspę to pewnie Karzahni (absolutnie nie ubliżając) Don Basilo - Wyspa Tyranta (nwm, dałbym Stelt, ale głupio tak wyspę i od razu naród), Steltianie klasy wyższej, Hafu TSO Hurricane - Północny Kontynent, Toa Metru, Kongu Kaczor Dziennikarski - Nynrah, Ruch Oporu Voya Nui, Kopeke (dałbym Lesovikka, ale to by było takie wykorzystywanie tego, że jestem autorem tej listy, żeby sobie przypisać najfajniejszą postać) Kretes102 - Półwysep Tren Krom, Gwardia Ta-Koro, Axxon kretonpodziemny - Le-Metru, Toa Hagah, Takanuva myśliwy112 - Destral, Duchy Nynrah, Tridax Newt Salamander - Metru Nui/Koloseum (bo chyba nie powinienem dawać całego Metru Nui, skoro gdzie indziej dałem poszczególne dzielnice), Vortixx, Teridax Nika - Artakha, Ga-Matoranie, Varian Śmierciojad - Odina, Bractwo Makuta, Mutran Tori - Po-Metru, Kompania Kronikarza, Nokama Winicjusz - Mata Nui, Toa Inika, Jaller Ż.Art - Zakaz, Federacja Strachu, Lewa W ogóle to stwierdzam, że na przedostatniej liście bardzo słusznie przypisałem sobie Lancelota, czuję wiele podobieństw z nim teraz 
|
Pt, 8 kwi 2022, 21:11 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
No cóż, pora też spróbować swoich sił w przyporządkowywaniu, ale to będzie niestety bardzo trudne (sporo zależy od tego, jaki aspekt historii i charakteru weźmiesz, bo w zależności od niego te same postacie mogą pasować do różnych użytkowników i odwrotnie). Użytkownicy z fandomu PR jako postacie ze Starcrafta: AdamMag - Aldaris Artur - Raszagal Autor8 - gen. Horace Warfield Burak Chrumburak - wiceadm. Alexei Stukov Dawid6 - Tassadar Don Basilo - adm. Gerard DuGalle Hurricane - Talandar Kaczor Dziennikarski - Michael Liberty Kretes102 - Gabriel Tosh kretonpodziemny - Zeratul (no nie mogłem się powstrzymać) myśliwy112 - Abathur Newt Salamander - Zagara Śmierciojad - Alarak Tori - dr Ariel Hanson Winicjusz - Matt Horner Ż.Art - dr Emil Narud Szynkacz - Tychus Findley Nika - Vorazun
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 11 kwi 2022, 15:03 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Postaci z PR jako postaci z Fallout New Vegas: Jacobstown – Wioska Masajajów: - Marcus – Szaman Rafiki Miki - Doktor Henry – Doktor Rolingstone - Keene – Wódz Masajajów
Boomersi – Kretoni: - Pearl – Molly - Lojalny – Maldurf Von Krettof - Jack – Jean Paul Krettien - Pete – Kretti Kretonen
Czarna Góra – Pigbeje
Goodsprings: - Doc Mitchell – Wódz Kur Czaka - Sunny Smiles – Królewna - Luzak Pete – Robinson Kozoe
Kajdaniarze – Piraci: - Eddie – Bosman Janus(Zastępca Kapitana) - Samuel Cooke – Kapitan O’Gryzek - Majtek – Oliver Swanick - Joe Cobb – Kanonier - Szeryf Meyers – Stary Sokole Oko
Legion Cezara – Kuratorium: - Cezar – Kurator
Bractwo Stali – Zakon Ryżokitowców: - Veronica – Kari Mata Harri
Gomora – Kurakis: - Nero – Żabba - Cachino – Ferment Kott
Pan House – Burmistrz Securitrony – Żandarmowie Rex – Reksio (musiałem) Kurier – Kretes (też musiałem) Raul – Kogut Wynalazca Victor – Koń Robert Benny – Biały Królik
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
N, 8 maja 2022, 15:02 |
|
 |
Ilinca2000
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 28 maja 2022, 22:11 Posty: 17 Lokalizacja: Romania
|
Nie jestem pewien, czy to właściwe miejsce, ale... Rada Siedmiu Czarodziejów w domach Hogwartu
Burektor - Gryffindor Gulguldryk - Gryffindor Snake - Slytherin Waldi Mors - Hufflepuff Spielmauster - Ravenclaw Chrumburak - Hufflepuff Barandalf - Gryffindor
_________________I made a Character Page on TV Tropes: https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/ ... godyReksia I hope there won't be any tropes with problems
Ostatnio edytowano N, 29 maja 2022, 13:19 przez Ilinca2000, łącznie edytowano 1 raz
|
So, 28 maja 2022, 23:32 |
|
|