|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest So, 16 lis 2024, 20:26
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
S.O.S. moje i innych
W tym temacie piszemy jak potrzebujemy pomocy innych np. screenów w szczególności do pierwszego rozdziału a inni pomagają. Ja potrzebuję screena z podwórka (bez Kuratora) bo zepsuł mi się napęd i nie mogę grać w Reksia.
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Wt, 25 sty 2011, 14:33 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Re: S.O.S. moje i innych
Nie pomyliły ci się działy ?
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 25 sty 2011, 14:53 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Napisał ,,do pierwszego rozdziału". Screeny do komiksu. Dział może i pasuje, ale temat chyba był.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 25 sty 2011, 14:57 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Aha, jakoś napisał tak dziwnie że nic z tego nie zrozumiałem.
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 25 sty 2011, 14:58 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Ja zrozumiałem wszystko
|
Wt, 23 lut 2021, 10:33 |