|
|
Teraz jest Pt, 24 sty 2025, 06:23
|
Autor |
Wiadomość |
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
|
Oceń żart
Nazwa tematu mówi chyba sama za siebie, oceńamy żart usera powyżej skala śmiechu do dyspozycji: głupie takie sobie śmieszne bardzo śmieszne super śmieszne spadłem z krzesła Ja zaczynam: Blondynka się nudzi więc dzwoni pod pierwszy lepszy nr na telefonie i ktoś jej odpowiada: - Dzień dobry jestem pani jasnowidz - skoro jest pani jasnowidzką to niech pani powie z kim pani rozmawia - Eee... z panią? - wow magia!
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
So, 30 kwi 2011, 11:15 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Re: Oceń żart
Może bez przesady z tymi emotkami, dobra? Prościej by było: głupie takie sobie Może być śmieszne bardzo śmieszne A twój dowcip (wg powyższego): Ja oddaję, nie przypominam sobie kawału.
|
So, 30 kwi 2011, 16:18 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Na lekcji polskiego:
Nauczycielka: Jasiu wytrzyj tablice Jasiu: Nie Nauczycielka: Jasiu wytrzyj! Jasio: No dobrze ale gdzie jest szmatka? Nauczycielka: W szafie poszukaj. Jasio szuka szmatki a tymczasem nauczycielka pyta reszte klasy: Kochane dzieci co byście napisały na moim grobie gdyby umarła? A Jasio znalazł szmatę i mówi: TU LEŻY TA SZMATA!
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
N, 1 maja 2011, 17:50 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
to ja bez emotikonków 5/10
na lekcji polskiego:
Pani: Jasiu jakie cechy charakteryzowały bohatera dzisiejszego opowiadania? Jaś: Honor! Pani: A honor to cecha? Jaś: Nie samo "H"
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
N, 1 maja 2011, 19:00 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Całkiem niezła gra słów, 7/10. Jak najszybciej można dostać się na Wawel? Samolotem.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 1 maja 2011, 19:04 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Czy ja wiem?
6/10
Mama do syna: - Synku, czemu właściwie nie przyjaźnisz się z Zenkiem? - A czy przyjaźniłabyś się z kimś kto pije, pali, bije, bierze narkotyki, przeklina i w ogóle? - Oczywiście że nie! - No. Zenek też nie chce.
|
N, 1 maja 2011, 19:41 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
9/10.
Polak, Niemiec i Rusek zginęli w wypadkach samochodowych. Stoją przed bramą nieba, a przed nimi święty Piotr, który mówi: -Jeżeli chcecie wejść do nieba, musicie przyjechać samochodami, którymi zginęliście, i je zniszczyć. Pierwszy przyjeżdża Polak, Syrenką. Wysiada, trzaska drzwiami, Syrenka się rozpada. Kolejny był Niemiec. Przyjechał Mercedesem. Trzaska drzwiami, nic. Zaczął nawalać w samochód deską. Po godzinie Merc się zniszczył. Ostatni miałbyć Rusek, ale go nie ma. Nagle Polak i Niemiec zaczynają się śmiać. Święty Piotr pyta się, dlaczego. Na to Polak: -Bo Ruski czołgiem jedzie.
|
N, 1 maja 2011, 20:11 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
8/10.
Polak, Rusek i Niemiec idą wycięczeni przez pustynię. Najbliższa oaza jest 20 km stąd. Nagle spotykają wielbłąda. Na jego grzbiecie sadowią się Polak i Niemiec. Rusek pyta się: -A ja, gdzie mam usiąść? Na to Niemiec podnosi ogon wielbłąda i mówi: -A ty, Wania, do kabiny!
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 2 maja 2011, 14:56 |
|
|
hexo
Stawia Opór
|
Wlazły trzy mrówki na palmę i wyzywają słonia: -Ty debilu! Ty gnoju! I tak ciągle. Nagle jedna z mrówek spada na kark słonia, a mrówki z góry: -Uduś gnoja! Uduś gnoja!
|
Pn, 20 cze 2011, 14:20 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
fail 0/10 Chciałbym opowiedzieć ci kawał o żydzie, ale boję się że go spalę.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 20 cze 2011, 15:05 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
10/10 klasyk Jedzie facet z żoną i teściową samochodem. Zatrzymała ich policja. -No proszę pana- mówi policjant.- Ograniczenie do 80 a pan 100 jedzie.- -Mąż- odpowiada żona,- zawsze jak się napije to szybko jedzie.- Na to teściowa -Wiedziałam, że kradzionym daleko nie zajedziemy...-
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pn, 20 cze 2011, 15:20 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
9/10
Żydzi proszą Hansa: - Proszę, Hans, wybuduj nam dom! - Nie! - odpowiada Hans. - No prosimy cię! - Nie! - No naprawdę, Hans, prosimy! - No dobra - powiedział Hans - ale jak któregoś zobaczę w oknie to zastrzelę! I zbudował szklarnię...
|
Pn, 20 cze 2011, 17:03 |
|
|
olexo
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 31 maja 2011, 09:47 Posty: 24 Lokalizacja: dolna piklibia
|
9/10
polak rusek i niemiec spotkali diabła diabeł kazał im przynieść jakąś roślinę polak przyniósł stokrotke niemiec dziką róże a ruska nie ma diabeł nie czekając kazał im to zjeść. polak zjadł bez problemu a niemiec płacze i sie śmieje . diabeł się pyta: dlaczego płaczesz? a niemiec odpowiada:bo muszę zjeść dziką róże.a dlaczego się śmiejesz?. bo rusek idzie z kaktusem
_________________ no nie wierzę niech pies szansę ma!
|
Wt, 21 cze 2011, 07:35 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
3/10
Spotyka się dwóch gości. -Słyszałem że oglądasz brzydulę. -Ale ja nawet nie mam telewizora. -Tak ale masz lustro.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Wt, 21 cze 2011, 08:57 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
1/10. Chyba pomyliłeś forum, bo na tym się przeklina tylko, jak się coś cytuje, albo przekłada przekleństwa z jednego języka na drugi. Pewna firma obchodzi rocznicę powstania. Szef: -Musimy coś z tej okazji zrobić. Coś, żeby było tanio, pisali o tym w gazetach i zadowoliło pracowników. Jeden pracownik: -To może niech pan skoczy z wieży Eiffla? -A po grzyba? -Bilet do Paryża nie jest drogi. Chyba o tym napiszą w gazetach. A jak się pan zabije, to my będziemy wprost szaleć z radości...
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 23 cze 2011, 18:33 |
|
|