|
|
Teraz jest So, 28 gru 2024, 05:14
|
Autor |
Wiadomość |
Buizel
Starszy Norman
|
NDS vs PSP
Co jest waszym zdaniem lep sze ?
Nintendo Dual Screen czy może PlayStationPortable ?
Ankieta dodana // xDom
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
N, 16 maja 2010, 20:46 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
PSP jest leprze, za to DS lepszy
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 16 maja 2010, 21:31 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Osobiście rzadnej z konsol nie posiadam, ale miałem okazję grać na nich u kolegi. Nie lubię akurat konsol przenośnych, ale z dwojga złego lepszy jest DS.
|
Pn, 17 maja 2010, 15:23 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Dzięki xDominiku.
A ja wolę Nintendo DS ,ponieważ można grać w pokemony.
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
Pn, 17 maja 2010, 15:35 |
|
|
Kornelek
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 22 kwi 2010, 11:46 Posty: 112 Lokalizacja: ten ląd?
|
Tak chcesz amienić ten temat w pokemonarnię?
Ja wolę Nintendo DS
_________________ Co jest? Wróciłem?
|
Pn, 17 maja 2010, 15:38 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Ja wolę PSP. Nie wiem czemu Albo wiem. Bo mam. Gdybym miał DS'a mógłbym porównać. Ale tak...
|
Pn, 17 maja 2010, 18:51 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Oczywiście, że PSP (poza tym, że nie ma na niego poków to jedyna wada xd), nie wiem dlaczego obstawiacie "cudo" nintendo.
Poza tym chyba już był taki temat, nawet więcej niż jeden <przeszukuje fora> (tam też jest moja ocena na ten temat ).
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 17 maja 2010, 20:02 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Stryj Maćko, nie rozumiem, dlaczego obstawiasz tego "kombajna" sony.
Według mnie, obie konsole mają potencjał pod innymi względami. Wspaniale się uzupełniają. Ja mam DS'a, bo są tam moje ulubione serie, Mario na przykład, jest też możliwość na składankę Earthbound. Ja ci do tego że grasz na PSP nic nie mam.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 17 maja 2010, 20:08 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Ponieważ:
- Jest na niego więcej fajnych gier (wg mnie).
- Można na nim słuchać muzyki, oglądać filmy, na DSie nie.
- Można łączyć się z internetem, na DSie zapomnij.
- Można korzystać z sklepu PSP Store, Nintendo nie ma nawet w planach czegoś takiego (chyba, że się mylę).
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 17 maja 2010, 20:26 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
| | | | Stryj Maćko napisał(a): Ponieważ: - Jest na niego więcej fajnych gier (wg mnie). - Można na nim słuchać muzyki, oglądać filmy, na DSie nie. - Można łączyć się z internetem, na DSie zapomnij. - Można korzystać z sklepu PSP Store, Nintendo nie ma nawet w planach czegoś takiego (chyba, że się mylę). | | | | |
- Jak dla mnie jest po równo.
- Da się, na DSi. Zresztą, konsolę do gier chcesz aby móc słuchać muzykę? o_O
- Można, jest dużo gier multiplayer, np. Mario Kart.
- DSiWare.
Chciałbym tylko zauważyć, że tamto zdanie to była niby taka przenośnia ^^
|
Pn, 17 maja 2010, 21:06 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
- chyba rozmawiamy o DS nie o DSi, zresztą DSi to PSP nawet do pięt nie dorasta
- gdybym chciał słuchać tylko muzyki to bym kupił mp3 pomyśl trochę, bo widzę że chcesz zabłysnąć ale ci nie wychodzi
- granie w multi to nie to samo co łączenie się z internetem
|
Wt, 18 maja 2010, 17:25 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Dobra, ale co ty chcesz kuź*a od konsoli, gier czy wszystkiego innego? -.-
Nie musisz odpowiadać, myślę że PSP to dobra konsola więc może też byś ustąpił.
|
Wt, 18 maja 2010, 17:43 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Ejo,ale uspokójcie się.
Gadamy o wszystkich rodzajach PSP i NDS.
A co do netu na DSi:
jest taka możliwość jak internet browser. :rol:
A co do Mario to popieram Traktora.
Pozdro.
Buizel
|
Wt, 18 maja 2010, 18:32 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
powiedziałem, że fajnie jest gdy na konsolce oprócz grania można robić inne rzeczy, a widzę jeśli ty czegoś nie rozumiesz od razu rzucasz mięchem..
nie muszę ale chcę i uświadamiam ci, że granie w wielu graczy nie ma zbyt wiele wspólnego z przeglądaniem internetu
DS to też jest dobra konsola, ale PSP jest lepsze i nie mam zamiaru "ustąpić"
na tym polega moje zdanie
osobiście nie korzystałem z DSi ale nie spodziewam się po tym jakiejś super mega odskoczni od DSa
|
Śr, 19 maja 2010, 17:06 |
|
|
Szymek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 13 lip 2009, 12:29 Posty: 177 Lokalizacja: Nowa Wieś
|
Mi się obydwie podobają
powody:
a)DS:
-można na tym grać w gry CP
b)PSP:
-zawsze takie chciałem
-można na tym grać w Little Big Planet
_________________"nie śpiesz się rano, a popołódniu śpiesz się powoli" http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=2164838http://stworzwirusa.tk/997/boberekklikajcie i rejestrójcie się: http://www.moshimonsters.com/monsters/nomyzs222mój avek wykonał AdamMag. PODDAJ SIĘ POTĘDZE AVATARÓW ADAMMAGA
|
Śr, 19 maja 2010, 18:44 |
|
|