|
|
Teraz jest So, 28 gru 2024, 22:28
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Hymn Euro 2012
No właśnie. Słyszeliście hymn na Euro 2012? Możecie się o nim tutaj wypowiedzieć, zagłosować Wg mnie fajna piosenka, oddaje klimat polski, taki wiejski, spokojny. A w refrenie to ciągle słyszę kury xD KOKO KOKO euro spo KO, Piłka LECI* HEN** wyso KO. Wszyscy razem zaśpiewajmy, Naszym doping dajmy***. * kura może lecieć xD ** jak ktoś nie wie - po angielsku "kura" *** myślałem, że dopingi są zabronione sportowcom xD Żart. No więc piszcie, co sądzicie o tej piosence xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 8 maja 2012, 14:42 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
Re: Hymn Euro 2012
kompromitacja :/ najgorsze,że będą to śpiewać jakieś stare baby -,-' sama piosenka taka średnia
|
Śr, 9 maja 2012, 11:54 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Całkowita kompromitacja. Nie dość, że jakieś stare baby to śpiewają, to w ogóle kiedy było to głosowanie, bo ja jakoś żadnego głosowania nie widziałem.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Śr, 9 maja 2012, 16:27 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Polski hymn doskonale dopasował się do tych całych igrzysk - trener z przypadku, piłkarze z przypadku, "kibice" z przypadku, to i hymn z przypadku. Na pocieszenie - oficjalny hymn ME (chyba angielski) jest jeszcze gorszy.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Śr, 9 maja 2012, 17:39 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Jest nawet znośny. Melodię szybko się zapamiętuje i nie jest jakaś z kosmosu (jak to niektórzy śpiewali...). Jednego nie rozumiem....ludzie gadają że to wiocha i w ogóle wstyd . No to [url]dlaczego wygrały i dostały najwięcej głosów?[/url]. No właśnie...przecież nie oszukały systemu ! Zaznaczyłem opcję trochę....
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 9 maja 2012, 19:14 |
|
|
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
|
Kompromitacja , i to całkiem spora. Kto wogóle głosował na tę piosenkę?Chyba cała Polska,dla żartów. A najgorsze jest,jak zareagują na to przeciwnicy (zwłaszcza na słowa '' Koko Koko Euro spoko'' , to będzie katastrofa mówię wam. PS. Czy tylko ja mam wrażenie,że to głosowanie zostało hmm...lekko ustawione? Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie głosowałby na to.
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
|
Cz, 10 maja 2012, 05:32 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Cz, 10 maja 2012, 08:44 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Ej tam, pewnie głosowały jakieś stare babcie z wysokimi emeryturami...
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Cz, 10 maja 2012, 15:35 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Napewno babcie po 112 lat. (najstarsza osoba na świecie to babcia. ma 122 lata). Link do fajnej muzyczki. (bez wulgaryzmów). http://www.youtube.com/watch?v=Ze1vMm96nHg
|
Cz, 10 maja 2012, 19:34 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Moim zdaniem owa piosenka ''KOKO KOKO EURO SPOKO" nie dość że jest kompromitująca to ja bym lepsze słowa niż "ero spoko" wymyślił w 10 minut.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
N, 13 maja 2012, 15:06 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
lobon: No to dawaj xD I ma być tak samo długie. I taka sama melodia. Nie no, piosenka nie jest taka strasznie kompromitująca. Zawsze mogło być gorzej. Koko koko kura spoko, kura leci hen wysoko xD Zmieniłem kolor bo za bardzo przypominał mój xd / Dizel. Spoko xP /Ja
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
Ostatnio edytowano Pn, 21 maja 2012, 14:05 przez Dawid6, łącznie edytowano 2 razy
|
Pn, 14 maja 2012, 14:31 |
|
|
Hopper
Bywalec Nory
|
Po usłyszeniu tego wstydzę być polakiem.
_________________Madness?This is Sparta!
|
N, 20 maja 2012, 16:59 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Trochę szacunku. Od tych "starych bab" moglibyście się sporo nauczyć i te "stare baby" o wiele więcej od was w życiu zrobiły, "koksy z internetu". BTW Kalmar nie istnieje coś takiego jak wysoka emerytura. Kolejny przykład "koksika z internetu", który nie umie normalnie skrytykować. Wiele osób narzeka (tu coś takiego w shoutboxie się pojawiło), że ta piosenka nie zagrzewa do walki. A przepraszam, która z piosenek finałowych zagrzewała jakoś specjalnie do walki? Ten Liber którym się wszyscy jarają? Tam ani słowa o Polsce nie było! Piosenka zespołu Poparzeni Kawą Trzy chyba była najlepsza pod tym względem, ale jak dla mnie to to była straszna komercha. Dziennikarze jawnie zachęcali do głosowania na nich (na INFO niemal wszyscy mówili, że to ich faworyt, zdecydowanie częściej pokazywali ich teledysk od innych piosenek). Na te zagrzewające do walki, w których pojawiały się słowa o Polsce nie głosowali. Piosenka jest chociaż żywa, nie to co piosenka Feelu, Chemii czy po części Wilków (przy okazji to było bardziej wycie niż muzyka). Piosenka utrzymana jest w wiejskim klimacie. Nie wiem co wam to przeszkadza. Szlachcice się znalazły. Jest ona bardziej tradycyjna, od innych i to jest jej ewidentny plus. Bo nie możemy się bać własnej tradycji. Mnie się trochę podoba. Nie jest źle, aczkolwiek nie moje klimaty. Wolę coś ostrzejszego. Jeśli zaś macie pretensje za demokratyczne głosowanie, to wiedzcie, że :
|
Pn, 21 maja 2012, 15:52 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Ej tam Luk... Masz rację, może emerytur wysokich nie ma, ale czy według Ciebie mój post obraża kogokolwiek? Napisałem "stare", bo jak to brzmiało "wiekowe babcie"? A już wyjaśniając "babcie" - babcia to kobieta, która ma wnuki. Większość starych ludzi ma wnuki... nie chciałem tym nikogo obrazić.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Wt, 22 maja 2012, 15:27 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Koksy z internetu, mwahahaha. No cóż, każdy ma prawo do własnego zdania, Luk, a tego nie zmieni nic oprócz samego mniemającego. c:
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Śr, 23 maja 2012, 22:12 |
|
|