|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pt, 15 lis 2024, 02:27
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Cennik ogólny
Wszystkie przedmioty, które nie wpasowały się do innych kategorii.
Lekarstwa
Małe lekarstwo +5 HP Koszt zakupu: 45 C Wartość sprzedaży: 15 C
Średnie lekarstwo +10 HP Koszt zakupu: 85 C Wartość sprzedaży: 28 C
Duże lekarstwo +15 HP Koszt zakupu: 120 C Wartość sprzedaży: 40 C
Mikstura uzdrowienia +20 HP Koszt zakupu: 160 C Wartość sprzedaży: 53 C
Odnawiacze many
Mała fiolka many +2 many Koszt zakupu: 45 C Wartość sprzedaży: 15 C
Średnia fiolka many +3 many Koszt zakupu: 65 C Wartość sprzedaży: 21 C
Duża fiolka many +4 many Koszt zakupu: 85 C Wartość sprzedaży: 28 C
Mikstura many +5 many Koszt zakupu: 100 C Wartość sprzedaży: 33 C
Trucizny
Prosta trucizna +2 HP obrażeń do ataku (ignoruje rynsztunek i obronę) Koszt zakupu: 60 C Wartość sprzedaży: 20 C
Mocna trucizna +3 HP obrażeń do ataku (ignoruje rynsztunek i obronę) Koszt zakupu: 85 C Wartość sprzedaży: 28 C
Trutka +4 HP obrażeń do ataku (ignoruje rynsztunek i obronę) Koszt zakupu: 115 C Wartość sprzedaży: 38 C
Inne mikstury
Mikstura ataku +0,1 do Ataku Czas trwania: 1 tura Koszt zakupu: 70 C Wartość sprzedaży: 23 C
Mikstura obrony +0,1 do Obrony Czas trwania: 1 tura Koszt zakupu: 70 C Wartość sprzedaży: 23 C
Mikstura sprytu +20% do Sprytu Koszt zakupu: 70 C Wartość sprzedaży: 23 C
Mikstura zwiększonego zdrowia +20 do maksymalnego HP na czas walki Koszt zakupu: 100 C Wartość sprzedaży: 34 C
Mikstura zwiększonej many +4 do maksymalnej many na czas walki Koszt zakupu: 100 C Wartość sprzedaży: 34 C
Bomba dymna Czas trwania: 2 tury Koszt zakupu: 150 C Wartość sprzedaży: 50 C
Wierzchowce
Koń Podróżowanie 2 pola na turę Koszt zakupu: 200 C Wartość sprzedaży: 66 C
Oswojona harpia Podróżowanie 2 pola na turę bez zagrożenia ataku Koszt zakupu: 300 C Wartość sprzedaży: 100 C
Inne
Strzała Koszt zakupu: 3 C Wartość sprzedaży: 1 C
Kula pistoletowa Koszt zakupu: 5 C Wartość sprzedaży: 3 C
Wytrych Właściwości: umożliwia łamanie zamków (zamek na siódmym poziomie wymaga 7 wytrychów, na czwartym 4 itd.) Koszt zakupu: 5 C Wartość sprzedaży: 3 C
Zestaw alchemiczny Właściwości: umożliwia alchemię Koszt zakupu: 82 C Wartość sprzedaży: 27 C
Skóra zwierzęca Koszt zakupu: 10 C Wartość sprzedaży: 4 C
Kości Koszt zakupu: 5 C Wartość sprzedaży: 2 C
Garść prochu strzelniczego Koszt zakupu: 50 C Wartość sprzedaży: 16 C
Mała bryłka eterium Właściwości: jedna z najmocniejszych i najrzadszych substancji w Cesarstwie, działa jako izolator magiczny Koszt zakupu: 1000 C Wartość sprzedaży: 300 C
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 21 cze 2014, 19:39 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Cennik ogólny
Czarny wyciągnął z kieszeni Małą Fiolkę Many. -Mam problemy finansowe, a pomyślałem, że Panu przyda się to bardziej, niż mnie... - powiedział krótko do karczmarza.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 7 lip 2014, 14:51 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|