|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Wt, 28 sty 2025, 03:35
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Żarty, kawały, suchary.
Tradycyjnie w każdym numerze pojawiają się jakieś żarty, kawały czy też suchary, w tym przypadku pewnie też tak będzie. Żarty to moja działka, choć zastanawiam się w jaki styl żartów mam bardziej polecieć? Piszcie co sądzicie.
|
So, 19 kwi 2014, 11:44 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Żarty, kawały, suchary.
Wydaje mi się, że najlepiej będzie kiedy będą po prostu różnorodne.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 20 kwi 2014, 10:22 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: Żarty, kawały, suchary.
No dobra. Postawiłem na dość znane żarty i do tego niezbyt miłe, ale można zmienić. Żart numer 1. Jasiu z kanistrem przybiega na stację benzynową: - Dziesięć litrów benzyny, szybko! - Pali się, czy co? - Tak, moja szkoła... ale już zaczyna przygasać.
Żart numer 2. Grzesiek wraca ze szkoły. Już od progu woła: - Mamo! Dzisiaj na matematyce tylko ja odpowiedziałem pani na pytanie! - A o co pytała? - Kto nie odrobił lekcji.
Żart numer 3. Nauczycielka się pyta dzieci, jakie zwierzęta mają w domu. Uczniowie kolejno odpowiadają: - Ja mam psa... - Ja kota... - U nas są rybki w akwarium... Wreszcie zgłasza się Kazio: - A my mamy kurczaka w zamrażarce.
Żart numer 4. - Kaziu, dlaczego nie byłeś wczoraj w szkole? - Bo wczoraj umarł mój dziadek... - Nie kłam, wczoraj widziałam twojego dziadka w oknie... - Tatuś wystawił go przy oknie, bo listonosz szedł z rentą...
*Żart numer 5. Mały Jasio pyta mamy: - Mamo, po co ty się malujesz? - Żeby ładnie wyglądać. - A kiedy to zacznie działać?
*Żart numer 7. - Tato daj mi tysiąc złotych! - Na co? - Idę na mszę i potrzebuję na napiwek dla księdza!
|
Pn, 21 kwi 2014, 20:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|