|
|
Teraz jest Wt, 28 sty 2025, 04:04
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Warte polecenia opowiadania.
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Warte polecenia opowiadania.
No cóż. Ten pomysł miał znaleźć się w 2. numerze, jednak ostatecznie nie zdążyliśmy go zrealizować. Co powiecie na to, aby zrealizować go właśnie w tym numerze?
|
So, 19 kwi 2014, 11:41 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Warte polecenia opowiadania.
Tak, to dobry pomysł. Tylko jakie opowiadania umieścić? Jak dla mnie, powinniśmy postawić na te jednak troszkę starsze, mniej znane ale jak najbardziej warte przeczytania. Generalnie moglibyśmy umieścić jakiś ''kącik czytelnika'', w którym co numer umieszczalibyśmy warte polecenia opowiadanie, bądź komiks. Wydaje mi się to lepsze rozwiązanie, no i nie musielibyśmy pchać na siłę jakichś opowiadań, tylko co numer wybrać te naprawdę porządne. Co sądzicie?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 20 kwi 2014, 10:29 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Świetny pomysł, jestem na tak, ale mam pytanie, a mianowicie... Czy Kącik Czytelnika będzie zamiast Wartych Polecenia?
|
N, 20 kwi 2014, 12:11 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Wydaje mi się, że nie. Artykuł ''warte polecenia'' zawsze był jakimś tam mniejszym, mało opisowym, luźniejszym tematem. Poza tym, łatwo wymyślić do niego temat, dlatego też uważam, że powinien zostać. Skoro mamy już (chyba) ustalone, to czas na propozycję. Tutaj będę stał murem za moim ulubionym forumowym opowiadaniem, czyli ''Reksio i tajemniczy kosmos'' autorstwa Luka. Dlaczego? Przede wszystkim napisane porządnie, ciekawe fabularnie, dokończone i wydaje mi się, że innym też się spodoba. W takowym artykule napisałbym krótko o opowiadaniu, zaprosił do przeczytania i tak dalej. W zasadzie czekam na wasze propozycje opowiadania, a jeżeli takowych nie ma to mogę zacząć pisać. Także Matek, komentuj. ^^ [ viewtopic.php?f=6&t=6121&hilit=Tajemniczy+kosmos ]
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 20 kwi 2014, 13:41 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|