Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Re: Skarb piratów
<Trailer gry Reksio i Skarb Piratów, wersja alfa. Wiem, że jakość słaba, ale to tylko do wglądu.>
Na komentarze co poprawić, dodać itp. czekam do następnej środy.
Matek, czekam na:
logo GR
grafikę kanału
tło kanału
miniaturkę filmu
Śr, 21 sty 2015, 18:55
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Jest dobrze. Co poprawić? Scena ze skrzynią. Mątek, czekamy od kilku miesięcy, aż to zrobisz. Przy furtce. Dobra, butelka poprawiona, ale... to tak trochę dziwnie wygląda - Rex rozbija się i od razu ma klucz... w scenariuszu zapisałem, jak bierze go z chatki Robinsona. No i... w zasadzie nie widzę nic innego, do czego mógłbym się doczepić. Jak dla mnie dobrze jest.
Ja dorzucę, że można jeszcze do fragmentu z nadpływającą łodzią piratów dodać muzyczkę walki na szable, która nie została użyta w grze, ale brzmi bardzo dobrze. Pod koniec jest trochę cicho (brak muzyki w tle), radzę tego unikać. Poza tym cud, miód, budyń i orzeszki.
Pn, 26 sty 2015, 15:02
AdamMag
Mag bezczelny
Czarnoksieznik napisał(a):
Przy furtce. Dobra, butelka poprawiona, ale... to tak trochę dziwnie wygląda - Rex rozbija się i od razu ma klucz... w scenariuszu zapisałem, jak bierze go z chatki Robinsona.
Uznałem, że takie rozwiązanie będzie zbyt długie. Niby to kwestia sekund, ale nie chcę nużyć widzów scenami jak Reksio idzie do Robinsona, wraca od Robinsona. Chyba zgodzisz się, że te sceny nie są konieczne.
nieznany napisał(a):
Ja dorzucę, że można jeszcze do fragmentu z nadpływającą łodzią piratów dodać muzyczkę walki na szable, która nie została użyta w grze, ale brzmi bardzo dobrze.
Ok, sprawdzę i naniosę ewentualnie poprawki.
nieznany napisał(a):
Pod koniec jest trochę cicho (brak muzyki w tle), radzę tego unikać
Tego nie będę w stanie poprawić, bo feralnie nie zapisałem roboczej wersji pliku w Audacity... ale będę na to uważał w następnych trailerach.
Mątku, jak tam grafika? Potrzebuję loga GR, aby dodać do filmu napisy (kto, co i ile za to wziął ). O całej reszcie nie wspominając.
Pn, 26 sty 2015, 19:09
AdamMag
Mag bezczelny
Matku, skończysz te rzeczy przed poniedziałkiem? Nie ukrywam, że chcielibyśmy zdążyć na rocznicę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości