|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 14 lis 2024, 03:43
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
margarynawa
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 21 kwi 2013, 12:39 Posty: 27 Lokalizacja: Średniowiecze ,Zamek
Naklejki: 0
|
Hiszpański Inkwizyt
1.Imię postaci: Hiszpański Inkwizyt 2.Klasa postaci: Czarodziej 3.Wygląd postaci: 4. Ja , Hiszpański Inkwizyt jestem rycerzem obronnym starego zamku w średniowieczach. Jestem dobrym rycerzem ,jakże i trochę detektywem. Lubię zagadki ,ostatnio pomogłem koledze wygrać turniej i pomogłem w zadaniach harcerskich. Lubię przygody! 5.Rasa: Pies. 6.Inteligencja:2 Siła:1 Kondycja:1 Zręczność:1 7. Zamek Średniowieczny
|
Śr, 8 maja 2013, 12:53 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Re: Hiszpański Inkwizyt
Twoje Statystyki:
Atak: 116 Obrona: 54 Krytyczne ciosy: 2 % Hp: 120
Wyuczasz się umiejętności klasowej - ,,Szczekanie'' Nie zadaje ono żadnych obrażeń, jednak w niektórych przypadkach paraliżuje przeciwnika, bądź przeciwników i pozwala na ucieczkę - o ile ta jest możliwa.
Otrzymujesz 25 R, na początkowe, drobne wydatki. Orzymujesz telefon komórkowy, którym możesz komunikować się w każdym miejscu i w każdym czasie, o ile jest oczywiście zasięg. Otrzymujesz magiczną różdżkę. Jest to broń, która nie zadaje żadnych bonusów w obrażeniach ani też nie zadaje też własnych.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 8 maja 2013, 19:27 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Re: Hiszpański Inkwizyt
+10 Exp.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Wt, 11 cze 2013, 19:43 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|