|
|
Teraz jest So, 28 gru 2024, 06:23
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Umiejętności Czarodzieja
1. Kula budyniu Pierwszego poziomu Obrażenia: 20-30 hp Minimalny poziom wykupienia: 3 Maksymalne użycie podczas rundy: 2 Opis: Czar oblepia przeciwnika kulą budyniu i paralizuje go na 2 rundy. Koszt: -
2. Zamiana w żabę Obrażenia: ? Minimalny poziom wykupienia 5 Maksymalne użycie podczas rundy: 1 Opis: Zamienia przeciwnika w żabę. Przeciwnik jedynie co może zrobić to ,,kum, kum''. Jest podatny na wszystkie ataki bez możliwości obrony. Zaklęcie to trwa 4 rundy. Koszt: 200R
3. Sen Obrażenia : ? Minimalny poziom wykupienia 6 Maksymalne użycie podczas rundy: 2 Opis: Usypia przeciwnika na 3 rundy. Przeciwnik jest podatny na wszelkie ataki i nie może nic zrobić. Koszt: 400R
4. Wirująca Ciemność Pierwszego Poziomu Obrażenia: 160- 220 Minimalny poziom wykupienia: 10 Maksymalne użycie podczas rundy: 1 Opis: Nokautuje przeciwnika i unieszkodliwia go na 3 rundy. Koszt: 1000R
5. Kula Budyniu Drugiego Poziomu Obrażenia: 180-200 Minimalny poziom wykupienia: 13 Maksymalne użycie podczas rundy: 2 Opis: Czar oblepia przeciwnika kulą budyniu i paralizuje go na 2 rundy Koszt: 1300R
6. Krytyczność: Minimalny poziom wykupienia 14 Maksymalne użycie podczas rundy: - Opis: [Skill pasywny] Powiększa zadawane krytyczne ciosy o 25% Koszt: 2000R
7. Wola walki Minimalny poziom wykupienia: 17 Maksymalne użycie podczas rundy - Opis: [Skill pasywny] Po wyuczeniu się tej umiejętności, dodawane [od momentu wyuczenia się jej] będą otrzymywały wartość podwójną. Koszt: 2500R
8. Lewitacja Minimalny poziom wykupienia: 20 Maksymalne użycie podczas rundy - Opis: [Skill pasywny] Pozwala lewitując, omijać niewielkie przeszkody. Koszt: 2000R
Kolejne czary będą dodawane, kiedy większość osób będzie zbliżać się do 20 poziomu.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 19 lip 2012, 20:20 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: Umiejętności Czarodzieja
Ridlak osiągnął level trzeci. Poproszę o dodanie Kuli Budyniu Pierwszego Poziomu do zaklęć.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 2 cze 2013, 15:54 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
dawid6, osiągnąwszy poziom nr 3, prosi o dodanie czaru Kula Budyniu I-szego Poziomu do zaklęć.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 6 cze 2013, 18:29 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Patryk, prosi o to samo co poprzednicy.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 22 cze 2013, 16:45 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Ostatnio otrzymałem od Karczmarza z ,,Karczmy Pod Czterolistną Koniczyną'' Skrzynkę zaklęć. Karczmarz kazał mi ją tu przynieść... i zapytać się co robić aby nauczyć się czaru na moim poziomie... Jestem gotowy na wszystko.
|
Cz, 11 lip 2013, 15:09 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|