|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 13:36
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Wyniki i podsumowanie Monster Show II
Autor |
Wiadomość |
Eris
Bogini Zemsty
Dołączył(a): Pt, 31 maja 2013, 20:16 Posty: 124 Lokalizacja: Nora Pana Potwora
Naklejki: 0
|
Wyniki i podsumowanie Monster Show II
To mnie przypadł ten zaszczyt.
Brane pod uwagę zostały wszystkie konkurencje, włącznie z udziałami i zaangażowaniem w Cyrku Chaosu. Najwięcej punktów dała moja konkurencja, gdyż punkty nie były z niej dzielone przez 100, ani tym bardziej przez 1000. Były po prostu w takim samym stanie w jakim pierwotnie je zdobyliście. Myślę że ranking ten jest wystarczająco rzetelny i pokazuje kto jak bardzo starał się w MMSII
Pierwsze miejsce: Kretes102 131 pkt Drugie miejsce: Czarnoksiężnik 116 pkt. Trzecie miejsce: Api 97 pkt Czwarte miejsce: Autor8 67 pkt Szóste miejsce: Olexo2 36 pkt Siódme miejsce: Mątek 20 pkt Ósme miejsce: Dawid6 18 pkt
Zdobywca pierwszego miejsca oprócz naklejki otrzymuje również przedłużenie koloru nicku jak i rangi o równe 6 miesięcy. Zdobywca drugiego miejsce oprócz naklejki otrzymuje również przedłużenie koloru nicku jak i rangi o równe 4 miesiące. Zdobywczyni trzeciego miejsce, oprócz naklejki otrzymuje również przedłużenie koloru nicku jak i rangi o równe 2 miesiące.
Gratuluję zwycięzcom i do zobaczenia w przyszłości.
_________________ Prędzej czy później los się odwróci. Wyrówna bilans poniesionych strat. ; )
|
Cz, 22 sty 2015, 14:44 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|