Witajcie, moi fani. Dzisiaj przedstawiam moja piosenkę, pt. "Śpiewać, tańczyć". Pamiętajcie, każdy może śpiewać i tańczyć, bez względu na wiek. Oto mój przebój:
Tekst:
Spoiler:
Ref.: Śpiewać, tańczyć każdy może, szczęście zawsze dopomoże. Gwiazdą zostać każdy może, szans-okazji jest morze./2x
1. Trzeba mieć dobry plan, żeby dużo zdobyć! U stóp mieć cały świat, nagrody zbierać. Sukcesy mieć co dnia, i siłę przebicia. Wdrapać się na szczyt, i z niego nie spaść.
Ref.: Śpiewać, tańczyć każdy może, szczęście zawsze dopomoże. Gwiazdą zostać każdy może, szans-okazji jest morze./2x
2. Los czasem ślepy jest i prześladuje pech! Szczęście traci się i to też spotka Cię. Lecz nie załamuj się, śmiej się ze wszystkiego. Bo gdy zabawa jest, to życie ma swój sens. Bo gdy zabawa jest, to życie ma swój sens. A gdy nadejdzie czas, gdy zapomną nas. Nikt nie pomoże już, tak czasem bywa cóż. Zostaną wspomnienia, i wielkie marzenia. Ty dalej sobą bądź, choćby się chciało klnąć.
3. Szczęście znowu przyjdzie i wszystko wyjdzie. Powrócą sukcesy i dużo pieniędzy. Życie to ruletka, obraca szybko się. Raz się jest na dnie, a potem na szczycie! Raz się jest na dnie, a potem na szczycie! Raz się jest na dnie, a potem na szczycie! Raz się jest na dnie, a potem na szczycie!
Ref.: Śpiewać, tańczyć każdy może, szczęście zawsze dopomoże. Śpiewać, tańczyć każdy może, szczęście zawsze dopomoże. Gwiazdą zostać każdy może, szans-okazji jest morze. Szans-okazji jest morze. Morze! Morze! Morze! Śpiewać, tańczyć każdy może, szczęście zawsze dopomoże. Gwiazdą zostać każdy może, szans-okazji jest morze./2x
Dziękuję za uwagę i wysłuchanie mojego hitu! Mam nadzieję, że się wam spodoba.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości