Naklejki: 100
Prawica to siła
Dzień dobry. Mam na imię Antoni Macierewicz i jestem wiceprezesem Prawia i Sprawiedliwości. Wasze forum jest pełne od PO'wców i rasistów (Gargamel mnie nazwał nawet dziadowskim smerfem). Mam nadzieję jednak, że zrozumiecie swoje błędy i dla dobra Polski zagłosujecie na Zjednoczoną Prawicę, nie na KNP czy PO. Najpierw dam moje zdjęcie z kolegami:
Spoiler:
Od prawa są to: Ziobro, ja, Kaczyński i Gowin. A oto i pieśń: Prawica to Siła!
Tekst:
Spoiler:
Po wojnie się urodziłem Dnia 3 Sierpnia W opozycji walczyłem Znowu dziś ruszam w bój Już tą drogą kroczą Koledzy i żona Zjednoczona prawica Zaciska krąg To jest szlak bojowy Więc maszeruję By panował Gliński Ale ja razem z nim Żeby był porządek Zadbam o to już sam Aby Polacy byli wolni I koniec był z PO
Tusk - kłamca i oszust Miller - Stary komuch Korwin - oszołom. Palikot - żenujący palacz.
Antoni Macierewicz - wiceprezes. Jarek Kaczyński - zaczyna krucjatę Ziobro i Gowin - zwycięstwo i władza
Jestem politykiem Również historykiem Posłem zawsze byłem i będę nim Ministrem byłem I to nieraz. I zwalczałem zło Prawdę o Smoleńsku To ja odkryłem! Prawica to siła Prawica to władza Partii prawicowej się nie zdradza Prawica daje młodość Niesie wielkich przemian wiatr Chadecja opanuje świat
Antoni Macierewicz - wiceprezes. Jarek Kaczyński - zaczyna krucjatę Ziobro i Gowin - zwycięstwo i władza
(Unia brukselska Nierządnica europejska Nie ujawni planów ciemnych Jak zabije Polskę Ludzi biednych Unia Polskę rada zgnieść By zaśpiewać znaną pieśń)
Cz, 31 lip 2014, 08:43
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: Prawica to siła
Przepraszam za post pod postem, proszę o połączenie.
Piosenka nie wiedzieć czemu zaczyna się od 0:18, wcześniej jest taka tajemnicza cisza. Wniosek: Wina Tuska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości