Naklejki: 100
Czy ten Władysław i Jadwiga
Dzień dobry. Ze względu na to, że obowiązki wielkiego mistrza nie pozwalają mi na przybycie w czwartek, postanowiłem, że umieszczę swoją piosenkę dziś. Cóż mogę o sobie powiedzieć? Jestem wielkim mistrzem Zakonu Szpitala Najświętszej Maryi Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie i przywódcą Państwa Zakonu Krzyżackiego. Mieszkam w Malborku i właśnie ruszam by zmierzyć się z moimi wrogami pod Grunwaldem. Przepraszam za wszystkie nieprzyjemne błędy, mikrofon w średniowieczu był lekko żenujący. UŻYJCIE OPCJI PODGŁAŚNIANIA DŹWIĘKU.
Tekst:
Spoiler:
Czy ten Władysław i Jadwiga są w sobie zakochani? Czy ta Jadwiga tego poganina chce?
Zakon jest Jak najwierniejszy sługa. A oni są Jak płonący heretycy.
Czy ten Władysław i Jadwiga są w sobie zakochani? Czy ta Jadwiga tego poganina chce?
Oni chcą Mnie pokonać pod Grunwaldem A przecież zakon Zawsze zwycięża.
Czy ten Władysław i Jadwiga są w sobie zakochani? Czy ta Jadwiga tego poganina chce? Szatan całować każe i podle kusi I oni robią co on każe.
Czy ten Władysław i Jadwiga są w sobie zakochani? Czy ta Jadwiga tego poganina chce? Szatan całować każe i podle kusi I oni robią co on każe.
Czy ten Władysław i Jadwiga są w sobie zakochani? Czy ta Jadwiga tego poganina chce? Szatan całować każe i podle kusi I oni robią co on każe. Co on każe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości