Naklejki: 100
DJ Gollum zapodaje hita - Gdzie mój ssskarb
Dzień dobry. Mam na imię Gollum i od pewnego czasu szukam mojego ssskarbu. Rozumiem, że on kusi, skusił mojego kuzyna, ale on należy do mnie. Dostałem go na urodziny, powiedzmy, że trochę wymusiłem dostanie tego ssskarbu, ale to nadal prezent! Żebyście zrozumieli, co czuje i bym mógł was zjeść (bo ogłuchnięcie i oślepnięcie dzięki tej piosence, mwahahah!) napisałem piosenkę, którą sam zaśpiewałem. Tekst:
Spoiler:
Ja Gollum co pędzę z wiatrem, Ja Gollum znam całe góry! Ja Gollum wszystkich zjem, a śpiewam sobie tak:
Mój wspaniały sskarb... Hej! Ssskarb sssskarb ssskarb! Och mój ssskarbie och mój wspaniały... Gdzież jesteś prezencie mój?
Kiedym niewidzialny nie ucieka nikt. Muszę znaleźć mój ssskarb! Znajdę tego hobbita-złodzieja! Kiedy zamilknę, ucieszy się świat.
Mój wspaniały sskarb... Hej! Ssskarb sssskarb ssskarb! Och mój ssskarbie och mój wspaniały... Gdzież jesteś prezencie mój?
Gdy śpiewam, słucha cała Ziemia. Gdy śpiewam, głuchnie każdy ptak Niechaj nikt ze mną nie śpiewa, niech rozbrzmiewa piosnka ta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości