Hejka, wszystkim. Zapewne niektórzy nie wiedzą, kim jestem. Nazywam się Rafalala. Przyznam, że jestem zawiedziona, że tym kraju jest dużo nietolerancyjnych ludzi, którzy nazywają mnie "czymś" (Janusz Korwin-Mikke, Artur Zawisza, Donald Tusk). Ostatnio było o mnie głośno, gdy pewien homofob Zawisza obraził mnie. Nie wytrzymałam po prostu i oblałam go. Kiedyś nawet zdarzyło się, że rzuciłam jednego szklanką za określenie: homoseksualista. Ale ja po prostu kocham inaczej. To tyle. Czas na moją piosenkę pt. "Jestem Szalona", dedykowaną komuś bliskiemu mem sercu. Trochę mogłam to skopać, bo mam lekką chrypę i suchość w gardle, ale to nic. Zapraszam do posłuchania.
Tekst:
Spoiler:
Jestem szalona. /x2
1. Miłość odchodzi, słyszysz znów z moich ust. Zawsze prawda miała jakiś sens. Te dni jak bajka, piękne jak tysiąc róż. Ja się śmiałam zawsze, no i cześć.
Ref.: Jestem szalona mówię Ci, Zawsze nią byłam. Skończysz wreszcie śnić? Nie jestem aniołem, mówię Ci. Jestem szalona. /x2
2. Na pożegnanie daję Ci uśmiech swój. Gdy odchodzę, wszystko burzy się. Kochałeś mnie i me szaleństwa mocno tak, Ja się śmiałam zawsze, no i cześć.
Ref: Jestem szalona, mówię Ci... /x4
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość