Priwiet, moi drodzy fani. Pewnie wiecie kim jestem, ale gwoli ścisłości lepiej, abym się przedstawiła. Nazywam się Rusłana Łyżyczko, znana wam pod pseudonimem Rusłana. Moją twórczość można usłyszeć już od dobrych parunastu lat. Mój talent doceniła też Eurowizja, w której wystąpiłam w 2004 (było to w Stambule) i wygrałam. Spasiba, spasiba, że jesteście ze mną ten cały czas i wierzycie we mnie.
Czas na moją piosenkę, która zwyciężyła w Eurowizji, czyli... WILD DANCERS!
Zapraszam do posłuchania.
Tekst:
Spoiler:
Just maybe I'm crazy The world spins round and round and round Shee-ree-kee-die, shee-ree-kee-dam-day Shee-ree-kee-die, shee-kee-ree-a-dam-da
I want you to want me As I dance round and round and round Shee-ree-kee-die, shee-ree-kee-dam-day Shee-ree-kee-die, shee-kee-ree-a-dam-da
Forever and ever Go, go, go, wild dancers
Die-na, die-na, wanna be loved Die-na, gonna take my wild chances Die-na, die-na, freedom above Die-na, die-na-day, I'm wild 'n' dancing
Hey!
Desire, inside you My head spins round and round and round Shee-ree-kee-die, shee-ree-kee-dam-day Shee-ree-kee-die, shee-kee-ree-a-dam-da
I want you to want me So I dance round and round and... Hey, dam-day Shee-ree-kee-die, shee-kee-ree-a-dam-da
Forever and ever Go, go, go, wild dancers
Die-na, die-na, wanna be loved Die-na, gonna take my wild chances Die-na, die-na, freedom above Die-na, die-na-day, I'm wild 'n' dancing
Heeeeeeeeeyyyyy... !!!!!!
Dance forever, come and be mine Dance together, till the end of time Dance together, Go, go, go, wild dancers
Die-na, die-na, wanna be loved Die-na, gonna take my wild chances Die-na, die-na, freedom ever Die-na, die-na-day, I'm wild 'n' dancing
Hey, hey
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości